Logo
Print this page

Παρελθόν ο Κατσάρας

Ο Κώστας Κατσάρας αποχαιρέτησε την ΑΕΛ.

Με δήλωσή του ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή, Κώστας Κατσάρας έκανε γνωστό ότι αποχωρεί από την ΑΕΛ, επιβεβαιώνοντας τα σχετικά σενάρια των προηγούμενων ημερών. Συγκεκριμένα, η θεσσαλική ομάδα ανάρτησε στην ιστοσελίδα της την αποχαιρετιστήρια τοποθέτησή του:

«Ο μέχρι πρότινος δεύτερος τη τάξει στο προπονητικό τιμ της ομάδας μας, κ. Κώστας Κατσάρας, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Με τη λήξη της συνεργασίας μου με την ΠΑΕ ΑΕΛ, θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, το ιατρικό τιμ, όλα τα στελέχη καθώς και τους φιλάθλους μας, για τον τίμιο και επιτυχή αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί. Εύχομαι δε από καρδιάς τα καλύτερα για την ομάδα μας».

Εξάλλου από την πλευρά της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο μεγαλομέτοχος κ. Αλέξης Κούγιας και η διοίκηση, αισθάνονται την ανάγκη όχι μόνο να ευχαριστήσουν τον Κώστα Κατσάρα για την σημαντικότατη προσφορά του στην επάνοδο της ομάδας μας στη Super League, αλλά να εξάρουν την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και την απόλυτη αφοσίωσή του στην ΙΔΕΑ της ΑΕΛ. Η πόρτα της οποίας θα είναι για τον Κώστα πάντα ανοιχτή».

Last modified onΤετάρτη, 06 Ιούλιος 2016 19:31
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr