Στα βυσσινί ο Αβραάμ

Ο Κύπριος, Ανδρέας Αβραάμ αποτελεί το νέο απόκτημα της ΑΕΛ.

Συμβόλαιο με την ΑΕΛ τριετούς διάρκειας υπέγραψε ο Ανδρέας Αβραάμ και ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (05/07) από τη θεσσαλική ομάδα. Ο 29χρονος που μπορεί να καλύψει όλη την αριστερή πλευρά, βρήκε τη χρυσή τομή στο οικονομικό με την Ανόρθωση και έτσι ολοκληρώθηκε η μετακίνησή του στην ΑΕΛ.

Τα τέσσερα τελευταία χρόνια ο νεοαποκτηθείς αγωνιζόταν στην Ανόρθωση, ενώ προηγουμένως έπαιζε σε Ομόνοια και Απόλλωνα. Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα με 3 γκολ, 4 στο Κύπελλο και 2 στα προκριματικά του Europa League. Είναι επίσης 29 φορές διεθνής με την Κύπρο και έχει σκοράρει 5 φορές. Σημειώνεται ότι η ΑΕΛ λανθασμένα αναφέρει την Ανόρθωση ως πρωταθλήτρια, αφού τον τίτλο κατέκτησε ο ΑΠΟΕΛ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα 3 χρόνια του διεθνούς Κυπρίου ποδοσφαιριστή Αντρέα Αβραάμ. Ο Αντρέας Αβραάμ είναι 29 ετών με ημερομηνία γέννησης 6/6/1987, είναι 27 φορές διεθνής, έχει πετύχει 5 γκολ και αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία τόσο στη θέση του αριστερού περιφερειακού κυνηγού όσο και στη θέση του αριστερού μπακ.

Ο Αντρέας Αβραάμ μέχρι και χθες ήταν βασικό στέλεχος της Πρωταθλήτριας Κύπρου Ανόρθωσης Αμμοχώστου, με την οποία έχει περισσότερα από 200 παιχνίδια στην Α' Εθνική κατηγορία της Κύπρου. Ο Αντρέας Αβραάμ υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών με την ΠΑΕ ΑΕΛ και βρίσκεται στη Λάρισα όπου θα προπονηθεί το απόγευμα υπό τις οδηγίες του κ. Άγγελου Αναστασιάδη».

Last modified onΤρίτη, 05 Ιούλιος 2016 23:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep