Απέκτησε Παπαδόπουλο η ΑΕΛ

Στα «βυσσινί» έντυσε η ΑΕΛ τον Λευτέρη Παπαδόπουλο

Ένα νεαρό ταλέντο από τη Θύελλα Ραφήνας απέκτησε η ΑΕΛ. Ο λόγος για τον 18χρονο αριστεροπόδαρο άσο Λευτέρη Παπαδόπουλο, ο οποίος υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο. Ο νεαρός άσος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής των «λιγνιτωρύχων» και το περασμένο καλοκαίρι προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, συμβάλλοντας κι αυτός στην άνοδό τους στη Γ’ Εθνική. Η ΑΕΛ κινήθηκε άμεσα για την απόκτηση του Παπαδόπουλου, καθώς υπήρχαν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση, μετά από ανταγωνισμό με όλες σχεδόν τις ΠΑΕ Super League της Αθήνας, ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Απέκτησε με συμβόλαιο 5 ετών τον 18χρονο Λευτέρη Παπαδόπουλο από τη Θύελλα Ραφήνας. Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος έχει ύψος 1,84, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ αλλά και του αριστερού περιφερειακού κυνηγού και είναι αναντικατάστατο στέλεχος της μεικτής ΕΠΣΑΝΑ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τόσο τον πρόεδρο της Θύελλας Ραφήνας Σπύρο Λουκάτο όσο και τον πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ, παλαιό άσο του Παναθηναϊκού, Τάκη Μακροδημήτρη που βοήθησαν για την πραγματοποίηση αυτής της μεταγραφής.

Last modified onΚυριακή, 03 Ιούλιος 2016 14:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep