Ευχαριστίες με καθυστέρηση

Τους Μπόγιοβιτς, Μπανούση και Κομεσίδη ευχαρίστησε για την συμβολή τους στην άνοδο η ΑΕΛ

Στις 22/6 η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε ανακοινώσει πως δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία της με τους Μίλαν Μπόγιοβιτς, Κώστα Μπανούση και Δημήτρη Κομεσίδη, ωστόσο σχεδόν δύο εβδομάδες μετά επανήλθε με νέα ανακοίνωση, προκειμένου να τους ευχαριστήσει για την προσφορά τους στην άνοδο της ομάδας. Ειδική αναφορά έγινε στον Μπανούση, ο οποίος διατέλεσε αρχηγός των «βυσσινί» και προσέφερε πολλά εντός και εκτός γηπέδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να ζητήσει συγγνώμη από τους Μπόγιοβιτς, Μπανούση και Κομεσίδη, πρωταγωνιστές της ανόδου πέρυσι, των οποίων τα συμβόλαια έληξαν, γιατί παρέλειψε να τους ευχαριστήσει για τη μεγάλη συμβολή τους στην άνοδο.

Ειδικά τον Κώστα Μπανούση που είναι από το Νομό Λάρισας (Ελασσόνα), ο οποίος υπήρξε και αρχηγός της ομάδας, η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να τον ευχαριστήσει για όσα προσέφερε όχι μόνο στο γήπεδο αλλά και στα αποδυτήρια.

Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε τις στιγμές που ζήσαμε, τις χαρές και τις λύπες που περάσαμε μαζί, και πάντα θα υπάρχει γι' αυτόν μία θέση στην ομάδα όταν αποφασίσει να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.