«Τιμή μου που θα παίξω στην ΑΕΛ»

Ο Θωμάς Ναζλίδης μίλησε για την απόφασή του να αγωνιστεί στην ΑΕΛ.

Το τελευταίο χρονικά απόκτημα της ΑΕΛ είναι ο Θωμάς Ναζλίδης, ο οποίος έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των «βυσσινί». Μιλώντας στο AEL Radio 104.8 είπε τα εξής:

-Για τις πρώτες του εντυπώσεις…
«Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ θετικές, η ΑΕΛ δείχνει πως είναι μεγάλη ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην οικογένεια της ΑΕΛ. Θα προσπαθήσω να ανταμείψω όλους όσους με πίστεψαν».

-Για το τι ήταν αυτό που τον έκανε να πει το ναι…
«Έπαιξε σημαντικό ρόλο η παρουσία του κ. Αναστασιάδη. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις, συνεργαστήκαμε και στον Πλατανιά. Επίσης σημαντικό ρόλο έπαιξε η παρουσία του Κούγια, του Κυπαρίσση αλλά και του κόσμου».

-Για την άποψή του για την ΑΕΛ…
«Έπαιξα και ως αντίπαλος της ΑΕΛ, το γήπεδο είναι ένα στολίδι, έχω αγωνιστεί στο Arena. Ο καθένας θέλει να παίζει σε αυτό το γήπεδο και σίγουρα είναι τιμή μου που θα παίξω στη ΑΕΛ».

-Για τους στόχους του…
«Είμαι πολύ αισιόδοξος, θέλω πάντα να κοιτάω ψηλά, κατάλαβα πως και οι στόχοι της ΑΕΛ είναι υψηλοί. Μακάρι να την χαίρεται ο κόσμος την ομάδα και να πάνε όλα καλά».

-Για το αν μίλησε με τον Αναστασιάδη…
«Φυσικά και μίλησα και μάλιστα αρκετές φορές. Ο ίδιος θέλει οι ομάδες του να έχουν πάντα την πρωτοβουλία μέσα στο γήπεδο και το ίδιο θα κάνει και στην ΑΕΛ».

-Για το πώς βλέπει το πρωτάθλημα που έρχεται…
«Η ΑΕΛ πρέπει να είναι στην Σούπερ Λίγκα, ελπίζω να είναι περισσότερο ανταγωνιστικό και να έχουμε καλύτερα παιχνίδια».

-Για το αν ξέρει κάποιον παίκτη της ΑΕΛ…
«Ξέρω τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο, μου είπε τα καλύτερα για την ΑΕΛ και σίγουρα έπαιξε και αυτό το ρόλο του για να έρθω».

-Για το τέλος ένα μήνυμα στον κόσμο…
«Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που να την χαίρεται ο κόσμος. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ότι μπορώ και σαν φορ ή και ως πίσω από το φορ που αγωνίζομαι».

Last modified onΣάββατο, 02 Ιούλιος 2016 21:11

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep