Logo
Print this page

«Υπέκυψα για Σαλπιγγίδη»

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για το βέτο του Άγγελου Αναστασιάδη σχετικά με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Σχετικά με την απόφαση της ΑΕΛ να μην κινηθεί για την απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis» ο Αλέξης Κούγιας. Όπως υποστήριξε, ζήτησε από τον προπονητή των «βυσσινί» να κάνει μία εξαίρεση, αλλά ο Άγγελος Αναστασιάδης του υπενθύμισε πως έχουν συμφωνήσει να μην αποκτήσουν ποδοσφαιριστή άνω των 30 ετών.

Συγκεκριμένα, ο Κούγιας είπε:

«Ποτέ δεν υπήρξε πρόταση προς τον Σαλπιγγίδη. Με προσέγγισε ένας μάνατζερ και μου είπε ότι ο Σαλπιγγίδης θέλει να μιλήσει μαζί μου. Επειδή τον Σαλπιγγίδη τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και τον θαυμάζω σαν ποδοσφαιριστή του είπα ευχαρίστως να συναντηθούμε. Συναντηθήκαμε στο γραφείο μου την Τετάρτη και μου είπε ότι θέλει να τελειώσει την καριέρα του στη Λάρισα. Ότι μπορεί να έχει να παίξει ένα χρόνο ποδόσφαιρο, όμως, είναι ακμαίος ποδοσφαιρικά.

Ήταν πολύ τιμητικό για εμάς να αποτελούμε έλξη του πρώην αρχηγού της Εθνικής, του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Δεν μπορούσα να μην συζητήσω το θέμα με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Συζητώντας το με τον προπονητή μου είπε ότι πράγματι είναι καταπληκτικό παιδί ο Δημήτρης και όταν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση είναι και αρχηγός και στα αποδυτήρια. Όμως, μου είπε, δεν έχουμε πάρει απόφαση να μην πάρουμε παίκτη άνω των 30 ετών; Του απάντησα μήπως να κάναμε κάποια εξαίρεση για τον Σαλπιγγίδη. Και μου είπε «και εγώ θα ήθελα τον Σαλπιγγίδη, όμως, έχουμε αρχές. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που σε βάθος πενταετίας θα είναι ανταγωνιστική και γι’ αυτό θέλουμε παίκτες με προοπτική πενταετίας». Ήταν ξεκάθαρο το βέτο του Άγγελου και με λιτό τρόπο».

Για τη συνεργασία που έχουν:
«Τώρα αρχίσαμε και τα δείγματα είναι εξαιρετικά. Χωρίς πολλές κουβέντες σου δίνει να καταλάβεις αμέσως τι θέλει. Έχει βέβαια έναν απόλυτο τρόπο που αντιμετωπίζει τα πράγματα, αλλά προτιμώ έναν άνθρωπο που έχει έναν απόλυτο τρόπο με γνώση παρά έναν που τα σφάζει όλα και τα μαχαιρώνει και στο τέλος διαλέγει τον τελευταίο που μίλησε μαζί του».

Για το ποιος έχει τον πρώτο λόγο:
«Και οι δύο. Εγώ έχω τον τελευταίο. Όταν συνεργάζεσαι με έναν άνθρωπο σαν τον Αναστασιάδη με τέτοια διαδρομή και στις μεγάλες ομάδες και στην Εθνική Κύπρου, αλλά και γενικά σαν προσωπικότητα είσαι υποχρεωμένος να έχει απόλυτα επιχειρήματα. Αν εκείνος έχει εξίσου ισχυρά επιχειρήματα, τότε δεν μπορώ παρά να υποκύψω όπως έκανα και με τον Σαλπιγγίδη».

Last modified onΠαρασκευή, 01 Ιούλιος 2016 19:47
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr