Το μυστικό του Κιάσσου

Με όπλο τη σκληρή δουλειά, ο Κώστας Κιάσσος είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις προκλήσεις του ΟΦΗ

Δεν το βάζει κάτω ο Κώστας Κιάσσος, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ για τη νέα σεζόν. Έχοντας κλείσει τα 40 του χρόνια, νιώθει έτοιμος να βοηθήσει τους Κρητικούς να επιστρέψουν στη Super League. Και αυτό τόνισε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» της ΚΡΗΤΗ TV.

«Αυτό που θα σας πω δεν ισχύει μόνο για μένα. Ισχύει ουσιαστικά και για τους ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιών, είτε είναι στο ξεκίνημα τους, είτε έχουν περάσει τα 30. Θα το πω εγώ που ουσιαστικά βρίσκομαι προς το τέλος της καριέρας μου: Αν θέλεις να φτάσεις στο σημείο να παίζεις ποδόσφαιρο μέχρι μεγάλη ηλικία πρέπει πραγματικά να θυσιάσεις πάρα πολλά πράγματα. Είναι διαφορετικά τα δεδομένα στα 20 και διαφορετικά στα 40. Άλλος μεταβολισμός. Εγώ λοιπόν ένα μπορώ να πω ό, τι είναι το μυστικό: Η δουλειά!», ανέφερε.

Όσο για το αν σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο να παίξει με τον ΟΦΗ στη Super League (!) αν η ομάδα του πανηγυρίσει και νέα άνοδο του χρόνου, ο Κιάσσος σχολίασε: «Είναι πολύ νωρίς να σας απαντήσω. Δεν το γνωρίζω. Ωστόσο το σίγουρο είναι πως για μένα αυτό που μετράει είναι το καλοκαίρι του 2017 να πανηγυρίζουμε την επιστροφή του ΟΦΗ στη μεγάλη κατηγορία! Για μένα θα δούμε μετά από αυτό».

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούλιος 2016 16:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep