Τέλος ο Πάτο από την ΑΕΛ

Παρελθόν αποτελεί για την ΑΕΛ ο Ουσμάν Πάτο.

Μια σεζόν έμεινε στην ΑΕΛ ο Ουσμάν Πάτο και αποτελεί παρελθόν. Ο 25χρονος επιθετικός ύστερα από 21 συμμετοχές και 2 γκολ αποτελεί παρελθόν. Όπως έκανε γνωστό επισήμως η ΠΑΕ: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου με τον Μπάρυ Οσμάν Πάτο. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά για την προσφορά του και να ευχηθούμε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην καριέρα του.

Μετά την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας με τον Πάτο οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από τη λίστα του κ. Αναστασιάδη είναι οι Νικολακάκης, Κομεσίδης, Μπανούσης και Πάτο. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται, σε πολιτισμένο κλίμα και με αναγνώριση της προσφοράς στην ΑΕΛ, να αποχωρήσουν και οι Ουρτάδο, Βέρτζος, Ναγιάρ και Κουτσιανικούλης. Εξ' αυτών των παικτών, όπως ενημέρωσαν την ΠΑΕ ΑΕΛ οι managers τους κ.κ. Στέλιος Βραδέλης και Βέλα Τζούνιορ, έχουν συμφωνήσει με ομάδες της επιλογής τους οι Ναγιάρ και Ουρτάδο, οι οποίοι αποτελούν στόχο πολλών ομάδων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό».

Ο Πάτο είπε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς της ΑΕΛ. Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα στην ΑΕΛ κι εύχομαι τα καλύτερα για την ομάδα στη νέα σεζόν στη Super League. Ευχαριστώ πολύ όλους και να ξέρετε ότι η ΑΕΛ θα είναι πάντα στην καρδιά μου. AEL FOR EVER».

Last modified onΤετάρτη, 29 Ιούνιος 2016 17:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep