Το SMS του Παναγόπουλου

Η ΑΕΛ δημοσιοποίησε μήνυμα του δικηγόρου των Σικαλιά, Αραμπατζή, Μπουσινάκη και Ρούσση.

Το SMS που έστειλε ο δικηγόρος, Γιώργος Παναγόπουλος, νόμιμος εκπρόσωπος των Σικαλιά, Αραμπατζή, Μπουσινάκη, Ρούσση, στον Σωτήρη Μάρκου δημοσιοποίησε η ΠΑΕ ΑΕΛ και τόνισε ότι οι μέχρι τώρα υποχρεώσεις της διοίκησης Πλεξίδα προς τους προαναφερθέντες ανέρχονται στο ποσό τν 26.792 ευρώ. Αναλυτικά:

«Ο δικηγόρος κ. Παναγόπουλος, συνήγορος των Μπουσινάκη, Αραμπατζή, Σικαλία και Ρούσση, με αφορμή την εξόφληση από την ΠΑΕ ΑΕΛ των υποχρεώσεων του Βαγγέλη Πλεξίδα προς αυτούς την περίοδο 2013-14, όταν η ομάδα αγωνίστηκε στη Γ' Εθνική, απέστειλε το εξής κείμενο με SMS στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Σωτήρη Μάρκου:

«Κύριε Μάρκου, καλή σας εβδομάδα,

Ευχαριστώ πολύ για τις καταβολές, όμως προφανώς δεν σας ενημέρωσαν ότι εκτός του κεφαλαίου, η απόφαση έχει επιδικάσει και δικαστική δαπάνη 300 ευρώ και νόμιμους τόκους που σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΔΣΑ που θα σας κοινοποιηθεί μέσω email ανέρχονται σε 817 ευρώ για τον Σικαλιά, 987 για τον Αραμπατζή, 897 για τον Μπουσινάκη και 861 για τον Ρούσση!

Μαζί με τα έξοδα απόγραφου και επίδοσης κατασχετηρίου το υπόλοιπο ποσό που απομένει για την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή μας είναι 4.042 ευρώ! Όπως σας έχω υποσχεθεί, αμέσως μετά την εξόφληση θα παραιτηθώ από όλες τις διαδικασίες εκτέλεσης. Ευχαριστώ πολύ και καλή πορεία στη Super League».

Μετά και από αυτή την καταβολή ύψους 4.042€ οι μέχρι τώρα υποχρεώσεις της διοίκησης Πλεξίδα προς τους τέσσερις αυτούς ποδοσφαιριστές ανήλθαν στο ποσό των 26.792€. Σημειωτέον δε ότι μετά από αυτή την καταβολή παραιτείται από την παρέμβασή του τόσο στην επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, όσο και από το αίτημά του της κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΕΛ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού».

Last modified onΔευτέρα, 27 Ιούνιος 2016 17:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep