«Δίκαια η ΑΕΛ»

Άξιζε την άνοδο στη Super League η ΑΕΛ, όπως επισήμανε ο Δημήτρης Αρναούτης

Για παιχνίδι που θα μπορούσε να το πάρει και ο Αχαρναϊκός, αλλά δεν είχε κίνητρο, όπως η ΑΕΛ, μίλησε ο Δημήτρης Αρναούτης. Ο τεχνικός των «πράσινων» ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ, νομίζω ότι δίκαια παίρνει το πρωτάθλημα. Δικαίως ανέβηκαν. Όσον αφορά το σημερινό παιχνίδι, ήταν μονόπλευρο το ενδιαφέρον και κατεβήκαμε με αλλαγές. Ήταν ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν πάρει. Καλή συνέχεια στη Λάρισα».

ΠΗΓΗ: larissasportnews.gr

1 comment

  • fo
    fo Κυριακή, 29 Μάιος 2016 21:59 Comment Link

    Αρναουτη να ευλογας τον θειο....που σε εκανε απο συνομιλητη ,προπονητη και απο τα τοπικα να μιλας με τα βαριδια της ατελειωτης σοφιας του δηθεν στην Footballleague.Ουτε στα καλυτερ ονειρα σου .Συμφωνεις? Μαθε να εχεις λογο ευθυ και οχι οπως σου ξημερωνει η δυσκολη... νυχτα σου .Για πιες αλλαγες μιλας ,για πιο ενδιαφερον με μιση ομαδα κατεβηκαν .Σε αλλο γηπεδο ησουν παλι.Αλλα το δικαιωμα στην ασυναρτισια και ασυνεπεια στη Ελλαδα ειναι Εθνικο προιον προπονηταρα των αποτελεσματων και της διαχειρησης των υπο....λοιματων των νυν και προηγουμενων.Καλη τυχη στην αγωνια σου για το μελλον σου.......Και μετα ξυπνησαμε ...................και ησουν παλι εδω!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep