«Δείχνουμε ακεραιότητα»

Ο πρόεδρος του Αχαρναϊκού, Χαράλαμπος Σταμούλης, εξαπέλυσε επίθεση στον διαιτητή Μιχαηλίδη.

Θέση για όσα συνέβησαν στο Μενίδι, στο περιθώριο του αγώνα Αχαρναϊκός - ΑΟΧ, πήρε ο Χαράλαμπος Σταμούλης. Ο πρόεδρος των «πράσινων» υποστήριξε ότι η ομάδα του «έχει μάθει να παίζει τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο όχι εκτός», εξαπέλυσε επίθεση στον διαιτητή Μιχαηλίδη, ενώ ανέφερε ότι «τελικά δεν έχει σημασία ποιος παίζει καλή μπάλα αλλά τι υπηρετεί ο κάθε διαιτητής».

Η δήλωσή του έχει ως εξής: «Ο Αχαρναϊκός έχει μάθει να παίζει τα παιχνίδια μέσα στο γήπεδο όχι εκτός! Το απέδειξε άλλωστε αυτό σε τρεις σερί αγώνες, πρώτα απέναντι στην Ζάκυνθο, έπειτα στον εντός έδρας με την Παναχαϊκή που νίκησε 3-0 και σήμερα με τα Χανιά που αν και με 10 παίκτες από το 56’ ήταν αδύνατον μέχρι το 87’ να μας κερδίσουν. Και οι τρεις ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία όμως ο Αχαρναϊκός δεν δίστασε ούτε στιγμή να παλέψει απέναντί τους.

Δείξαμε και συνεχίζουμε να δείχνουμε ακεραιότητα όμως ο διαιτητής είχε αντίθετη άποψη. Ενώ κατά την διάρκεια του αγώνα και παρά την προκλητική του διαιτησία (χαρακτηριστικό παράδειγμα οι 2 κίτρινες κάρτες σε παίκτες της ομάδας μας λόγω διαμαρτυρίας, όπου η μία μετουσιώθηκε σε αποβολή) δεν υπήρξε η παραμικρή ένταση από τους φιλάθλους μας, με ένα «φανταστικό» πέναλτι κατάφερε να ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων που όμως πήρε πίσω, δίνοντας απλά επιθετικό φάουλ.

Ωστόσο, ο ίδιος διαιτητής ήταν αυτός που διέκοψε τον αγώνα στο 88ο λεπτό για την ρίψη ενός και μόνο αντικειμένου. Κίνηση που είδε όλη η Ελλάδα και αποδεικνύει ποιοι τελικά είναι αυτοί που αποφασίζουν για το ποιες ομάδες θα παίζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τελικά δεν έχει σημασία ποιος παίζει καλή μπάλα αλλά τι υπηρετεί ο κάθε διαιτητής.  νΟ Αχαρναϊκός δεν πέφτει ούτε κατηγορία ούτε όμως και επίπεδο. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε σε πείσμα όλων μέσα στο γήπεδο!».

Last modified onΔευτέρα, 09 Μάιος 2016 21:03

1 comment

  • tiramolas
    tiramolas Δευτέρα, 09 Μάιος 2016 22:47 Comment Link

    Να σας δούμε με την Ελευσίνα γιατί κάτι λέγεται για στημενο παιχνίδι..

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep