«Υπάρχουν έξι τελικοί μπροστά»

Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού, Τίμος Καβακάς, μίλησε για τους έξι τελικούς που περιμένουν την ομάδα του ώστε να τελειώσει το πρωτάθλημα όσο πιο ψηλά στην βαθμολογία γίνεται. Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού, Τίμος Καβακάς, μίλησε για τους έξι τελικούς που περιμένουν την ομάδα του ώστε να τελειώσει το πρωτάθλημα όσο πιο ψηλά στην βαθμολογία γίνεται.

Ο Τίμος Καβακάς μίλησε για το αποπροσανατολισμό του Αχαρναϊκού μετά το γκολ στις καθυστερήσεις και τον στόχο στα έξι ματς που μένουν.

Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού, Τίμος Καβακάς, στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα με 2-0 από την Κέρκυρα τόνισε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που γνωρίζαμε τη δύναμη του αντιπάλου μας και παρά τις ελλείψεις μας σταθήκαμε πολύ καλά. Το γκολ που δεχθήκαμε στο 45ο λεπτό ήταν η αιτία να αποπροσανατολιστεί η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο. Το παλέψαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε απέναντι σε μια Κέρκυρα που γνωρίζουμε τη δυναμική της και τους στόχους της.

Εμείς έχουμε ακόμη έξι παιχνίδια μπροστά και ξέρουμε τη σημασία τους, αφού είναι τελικοί και οι έξι. Για αυτά τα ματς δεν έχουμε απουσίες και πιστεύουμε πως θα δείξουμε τις δυνατότές μας και θα βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται σε αυτό το πρωτάθλημα».  

Last modified onΚυριακή, 03 Απρίλιος 2016 21:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep