«Ένα ματς ανά... 15 ημέρες»

Ο Τίμος Καβακάς μίλησε στο flnews για τον Αχαρναϊκό που ψάχνει... ξανά ρυθμό.

Σε ρυθμό πρωταθλήματος μπήκε από τη Δευτέρα (28/03) ο Αχαρναϊκός έπειτα από το διήμερο ρεπό που πήραν οι ποδοσφαιριστές του. Η ομάδα του Μενιδίου αντιμετωπίζει την Κυριακή (03/04) την Κέρκυρα εκτός έδρας και ο τεχνικός, Τίμος Καβακάς προβληματίζεται, γιατί οι «πράσινοι» θα κληθούν πάλι να βρουν ρυθμό.

«Είμαστε η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος που παίζουμε ένα παιχνίδι κάθε 15νθήμερο», ανέφερε στο flnews και σημείωσε: «Ήδη τα δύο ματς με Εργοτέλη και Ολυμπιακό Βόλου μας έβγαλαν εκτός ρυθμού. Και εκεί που παίξαμε τρεις αγώνες, ήρθε η αναβολή της αναμέτρησης με την Παναχαϊκή για να μας πάει πάλι πίσω».

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά το παιχνίδι της 7ης Φεβρουαρίου με τον Παναιγιάλειο ακολούθησε η ματαίωση της 14ης Φεβρουαρίου με τον Εργοτέλη, το εντός έδρας με τον Απόλλωνα (19/02), ματαίωση με τον Ολυμπιακό Βόλου (28/02), εντός έδρας αγώνας με τον Κισσαμικό (05/03), δύο διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια με Αγροτικό Αστέρα (13/03), Καλλιθέα (20/03) και η αναβολή της αναμέτρησης με την Παναχαϊκή. Έτσι, μετά από διακοπή 15 ημερών ο Αχαρναϊκός θα δοκιμαστεί στο νησί του Ιονίου.

Τιμωρημένοι για τον αγώνα με την Κέρκυρα είναι οι Μαρής, Όμο, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μακρίδη.

Last modified onΔευτέρα, 28 Μάρτιος 2016 17:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep