«Το μικρόβιο του νικητή»

Στην προσπάθεια των παικτών του μέχρι το φινάλε στάθηκε ο Κώστας Γεωργιάδης.

Ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα, Κώστας Γεωργιάδης μετά το 0-0 με τον Αχαρναϊκό ευχαρίστησε τον Τίμο Καβακά για τα λόγια του και υπογράμμισε ότι οι ποδοσφαιριστές του προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό για τη νίκη. Αναλυτικά δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον Τιμόθεο για τα καλά του λόγια. Είναι χαρά και τιμή που τον είχα συμπαίκτη και ακόμα μεγαλύτερη που καθόμαστε δίπλα δίπλα, τώρα στα πρώτα μου βήματα, και λέει τέτοια λόγια ένας προπονητής που φτιάχνει ομάδες. Ξέραμε ότι ο Αχαρναϊκός έχει σωστή τακτική. Έπρεπε να αντιπαραθέσουμε τακτική λειτουργία, αλλά ο αγωνιστικός χώρος ήταν βαρύς.

Τα παιδιά διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είναι σημαντικό που έχουμε το ίδιο προφίλ και εντός και εκτός έδρας. Αυτό προσπαθώ να περάσω σε παίκτες που είναι πολύ καλοί δέκτες, αυτό το μικρόβιο και την... αρρώστια του νικητή. Κάνουν τεράστια προσπάθεια και στις λιγοστές ευκαιρίες δεν υπήρχε η ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό. Κρατάμε τον βαθμό και θα έχουμε περισσότερα κίνητρα απέναντι στη Λαμία».

Ο Παύλος Καθάριος είπε:
«Παίζαμε με μία ομάδα που παρουσίαζε βελτίωση στα τελευταία ματς, αλλά ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη προσπάθεια και το πάθος. Είναι παλικάρια. Έχουμε τώρα δύο δύσκολα ματς και συνεχίζουμε».

Απόδοση: flnews

Last modified onΔευτέρα, 14 Μάρτιος 2016 01:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep