Logo
Print this page

«Κατάφορη αδικία για Αχαρναϊκό»

Ο πρόεδρος της ομάδας του Μενιδίου, Χαράλαμπος Σταμούλης, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του για την διαιτησία του αγώνα με την Καλλιθέα

Έντονα είναι τα παράπονα του Αχαρναϊκού για την ακύρωση του δεύτερου γκολ της ομάδας στον εντός έδρας αγώνα (1-1) με την Καλλιθέα. Μάλιστα ο πρόεδρος της ομάδας του Μενιδίου, Χαράλαμπος Σταμούλης, έκανε λόγο για κατάφορη αδικία ενώ επεσήμανε πως δεν θα επιτρέψει ανάλογα φαινόμενα στο μέλλον. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Το 1-1 αδικεί κατάφορα τον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ όπως είδαν όλοι οι φίλαθλοι, όσο και οι δημοσιογράφοι και όπως έχει καταγράψει η κάμερα του ΟΤΕ TV, θα έπρεπε να είναι 2-1, καθώς με παρότρυνση του επόπτη κ. Κοντιζά ακυρώθηκε ένα αδιαμφισβήτητο γκολ της ομάδας μας στο 61'! Δεν γνωρίζουμε τους λόγους που τον ώθησαν σ' αυτή την απόφαση, να σβήσει δηλαδή τις προσπάθειες μιας ομάδας, όμως δηλώνουμε πως δεν θα επιτρέψουμε άλλη αδικία απέναντι σε μία από τις πιο υγιείς, πειθαρχημένες και με αξιώσεις ομάδες της κατηγορίας. Το οφείλουμε όχι μόνο στους εαυτούς μας αλλά πάνω απ' όλα το οφείλουμε στους 150.000 κατοίκους – φιλάθλους της ομάδας μας.

Η διαιτησία οφείλει να είναι αμερόληπτη και δίκαιη απέναντι σε κάθε ομάδα, αυτή άλλωστε είναι η αποστολή της. Δυστυχώς η διαιτησία της 7ης αγωνιστικής στον αγώνα Αχαρναϊκός – Καλλιθέα μόνο δίκαια και επαγγελματικά δεν «σφύριξε»... Ελπίζουμε οι υπεύθυνοι να δουν καλύτερα το βίντεο του αγώνα και να λάμψει η αλήθεια... ».

Last modified onΔευτέρα, 09 Νοέμβριος 2015 17:04
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr