«Μπορούσαμε κι άλλα...»

Ο Αχαρναϊκός... ρέφαρε την ήττα από τον Εργοτέλη σύμφωνα με τον Σίνισα Γκόγκιτς.

Κι άλλα γκολ θα μπορούσε να σημειώσει ο Αχαρναϊκός στη Ριζούπολη σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας του Μενιδίου, Σίνισα Γκόγκιτς. Όπως ανέφερε: «Πετύχαμε μια καλή νίκη μετά το άσχημο αποτέλεσμα και εμφάνιση με Εργοτέλη. Σήμερα ρεφάραμε. Σήμερα σκληρή ομάδα παιδιά έκαναν αυτό όπου ζητήσαμε αξίζουν συγχαρητήρια. Περισσότερο κατοχή δεν ήταν κλασική ευκαιρία από οργανωμένη επίθεση, περισσότερο από μακρινές μπαλιές.

Ο Βάντερσον όταν μπήκε με καλές ντρίμπλες να δυσκολευτούμε λίγο πάνω του. είχαμε καθαρό μυαλό αμυντικά και ειδικά πρώτο ημίχρονο, ξέραμε ανεβαίνουν ψηλά τα μπακ και Ματσούκα, Ταμπάκη και Ομπράντοβιτς πρώτη φορά πίσω από σέντερ φορ μπορούσαμε κι άλλα γκολ εάν είχαμε καθαρό μυαλό

Από αύριο όμως ξεκινά μία νέα μέρα και η Β’ Εθνική είναι πραγματική δύσκολη κατηγορία. Για να κερδίσεις δυσκολεύεσαι. Μπορεί να υπάρχουν ιστορικές ομάδες και φαβορί, αλλά θα πρέπει να το δείξουν στον αγωνιστικό χώρο. Όλη η ομάδα δούλεψε σωστά. Εκεί θέλαμε να χτυπήσουμε από άκρες. Δεν είχαμε καλά τελειώματα. Το πρωτάθλημα είναι δύσκολο, θέλει δουλειά να μπορέσεις να πετύχεις νίκη. Στο τέλος βλέπουμε δεν θα έχουμε μεγάλα αποτελέσματα. Βάζουν δύσκολα γκολ και οι ομάδες είναι σκληρές. Όταν παίζεις με μεγάλη ομάδα, πρέπει να ψάχνεις χώρους. Για ένα ημίχρονο βγήκαμε πέντε φορές με τον Ομπράντονβιτς. Τελικά βγήκε το καλό σουτ. Στο τέλος του παιχνιδιού υπήρχε και η κούραση, αλλά είχαμε περισσότερες ευκαιρίες».

O Μιχάλης Μαρής είπε:

«Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα. Χάσαμε με σκληρό τρόπο. Δουλέψαμε στις αδυναμίες που είχαμε και ανταποκριθήκαμε σε όσα δουλέψαμε και μας είπε ο κόουτς. Είχαμε καλή αγωνιστική εικόνα και προχωράμε».

Last modified onΔευτέρα, 12 Οκτώβριος 2015 21:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep