Logo
Print this page

Δεσμεύσεις… ηλεκτροφωτισμού

Η διοίκηση του Αχαρναϊκού πήρε διαβεβαιώσεις ότι σύντομα θα γίνουν εργασίες ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο Μενιδίου.

Αυτοψία στο γήπεδο Μενιδίου έκανε την Παρασκευή (09/10) ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος αθλητισμού της περιφέρειας Αττικής, Σπύρος Πάντζας και διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να ολοκληρωθεί ο ηλεκτροφωτισμός και να πάρει άδεια πυρασφάλειας η έδρα του Αχαρναϊκού. Η ΠΑΕ ανέφερε στο δελτίο Τύπου:

«Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας, Αττικής Σπύρος Πάντζας επισκέφτηκε σήμερα το Δημοτικό Γήπεδο των Αχαρνών (έδρα του Αχαρναϊκού) με σκοπό να δει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Χαράλαμπος Σταμούλης ξενάγησε τον κ. Πάντζα σε όλους τους χώρους του γηπέδου τονίζοντας πως το πρόβλημα που πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστεί είναι ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου, ώστε να πραγματοποιούνται νυχτερινοί αγώνες και να δοθεί άδεια πυρασφάλειας.

Ο κ. Σταμούλης επεσήμανε στον κ. Πάντζα πως η συνεργασία του με τον Δήμο Αχαρνών μέχρι σήμερα είναι άψογη κι αυτό φάνηκε από την πρωτοβουλία των Αντιδημάρχου Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Στάθη Τοπαλίδη και Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αχαρνών κ. Θανάση Κατσιγιάννη να συνοδέψουν τον κ. Πάντζα στο Δημοτικό Γήπεδο για να του δείξουν από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα.

Ο κ. Πάντζας έδειξε ενθουσιασμένος από τις προσπάθειες που καταβάλει η Διοίκηση του Αχαρναϊκού, για την πολύ καλή κατάσταση, παρά τις αντίξοες οικονομικά συνθήκες, που βρίσκεται το γήπεδο ενώ δεσμεύτηκε πως άμεσα θα κάνει περνά από το χέρι του ως Εντεταλμένος σε θέματα Αθλητισμού, ώστε να ολοκληρωθεί ο ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου και να δοθεί η άδεια πυρασφάλειας. Ο κ. Πάντζας επεσήμανε πως θα είναι δίπλα στον Αχαρναϊκό για ότι άλλο χρειαστεί αφού θέλει να βοηθήσει την ιστορική ομάδα των Αχαρνών που η αλήθεια είναι πως η πολιτεία δεν έχει αγκαλιάσει όσο θα έπρεπε.

Ο Πρόεδρος κ. Σταμούλης ευχαρίστησε από την μεριά του τόσο τον κ. Πάντζα όσο και τους κκ. Τοπαλίδη και Κατσιγιάννη, τονίζοντας πως θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους ώστε τα προβλήματα του γηπέδου να λυθούν το συντομότερο. Με την συνεργασία άλλωστε όλα λύνονται».

Last modified onΠαρασκευή, 09 Οκτώβριος 2015 20:39
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr