«Ομάδα πρότυπο ο Αχαρναϊκός»

Η ομάδα του Μενιδίου είναι από τις πιο υγιείς της κατηγορίας, τονίζουν οι διοικούντες την ΠΑΕ

Άκρατη ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Αχαρναϊκού λίγες ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μενιδίου κατάφερε να πάρει την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου αλλά παράλληλα να εξασφαλίσει και το πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέρει: «Επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλλονται σε επίπεδο Διοίκησης είναι η χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο Πρωτάθλημα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που έλαβε η ΠΑΕ Αχαρναϊκός για τρίτη συνεχή χρονιά. Μόλις 8 ΠΑΕ έλαβαν την παραπάνω πιστοποίηση από τις 18 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο φετινό Πρωτάθλημα! Αυτό αποδεικνύει πως η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ λειτουργεί με επαγγελματισμό, πειθαρχία και οργάνωση, ενώ η οικονομική της φερεγγυότητα είναι πλέον δεδομένη».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομάδας, Χαράλαμπος Σταμούλης, υπογράμμισε: «Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ είναι και το αποδεικνύει συνεχώς μια από τις πιο υγιείς ομάδες της κατηγορίας της. Τόσο σε επίπεδο Διοίκησης- οργάνωσης, όσο και σε επίπεδο παικτών ο Αχαρναϊκός πλέον θα μπορούσε να είναι μία ομάδα πρότυπο για την Football League».

Last modified onΔευτέρα, 21 Σεπτέμβριος 2015 19:49

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep