Στην Καλλιθέα ο Σβαρνόπουλος

Ο πρώην αντιπρόεδρος του Φωστήρα, Θωμάς Σβαρνόπουλος ανέλαβε υπεύθυνος τμημάτων υποδομής της Καλλιθέας.

Ο Φωστήρας υποβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική, αλλά ο πρώην αντιπρόεδρος και τεχνικός διευθυντής του «Φονέα», Θωμάς Σβαρνόπουλος συνεχίζει στη Football League. Συγκεκριμένα, ανέλαβε υπεύθυνος τμημάτων υποδομής της Καλλιθέας. Η πρόσληψή του δεν ανακοινώθηκε, αλλά έγινε γνωστή μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η ΠΑΕ για τη λειτουργία των τμημάτων Κ20, Κ17, Κ15 και Κ13.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ κάνει γνωστό ότι σύμφωνα με την Προκήρυξη και τα κριτήρια Αδειοδότησης, λειτουργούν πλέον και τμήματα Υποδομών της ΠΑΕ Κ-13, Κ-15, Κ-17 και Κ-20
παράλληλα και σε συνεργασία με τον Ερασιτέχνη Καλλιθέας.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρό του και ολόκληρο τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου μας για τη βοήθειά τους και το ΔΣ του ΓΣ Καλλιθέα για τη συνεργασία, που έχει ως μοναδικό στόχο την ανάδειξη ταλέντων που κάποια στιγμή θα στελεχώσουν την Α’ ομάδα.

Παράλληλα κάνουμε γνωστό ότι την Πέμπτη 17-9-2015 και ώρα 16:30 στο γήπεδο της Παραλίας των Τζιτζιφιών θα γίνουν δοκιμές σε παιδιά γεννημένα το 2003 για την στελέχωση της Κ-13.

Για ακόμη μια φορά ευχαριστούμε τους υπευθύνους των Υποδομών του τμήματος ποδοσφαίρου του Ερασιτέχνη Καλλιθέα για τη συνεργασία τους, μια συνεργασία που είναι αναγκαία κα απαραίτητη για την επίτευξη των κοινών μας στόχων.

Για την ΠΑΕ ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Ο Υπεύθυνος των Τμημάτων Υποδομών της ΠΑΕ
Κος Θωμάς Σβαρνόπουλος».

Last modified onΤρίτη, 15 Σεπτέμβριος 2015 14:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep