Εκδήλωση και... κορυφαίοι

Ο Αγροτικός Αστέρας τίμησε τους χορηγούς και βράβευσε τους καλύτερους της σεζόν.

Εκδήλωση αφιερωμένη στους χορηγούς του διοργάνωσε την Τρίτη (16/06) το βράδυ ο Αγροτικός Αστέρας. Μάλιστα, στο περιθώριο αυτής βραβεύτηκε ο Στράτος Χιντζίδης ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς και ο Μπάρι Πάτο ως ο καλύτερος νεαρός για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν οι φίλαθλοι των «πράσινων» με περισσότερες σπό 2,5 χιλιάδες ψήφους.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ανέφερε:

Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας τίμησε τους Χορηγούς της για την αγωνιστική περιόδο 2014-2015 με μία υπέροχη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Nouvelle.

Το περασμένο καλοκαίρι και κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 39 (!) επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα επένδυσαν στο Χορηγικό Πρόγραμμα της Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας, συμμετέχοντας στην εντυπωσιακή προσπάθεια που οδήγησε το σύλλογο στην επιτυχία της εξασφάλισης της πέμπτης θέσης του πρωταθλήματος της Football League ΟΠΑΠ.

Ως ανερχόμενη δύναμη στο ελληνικό ποδόσφαιρο και με διαρκή θέληση για πρόοδο, η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας προσέλκυσε φιλόδοξες και δυναμικές επιχειρήσεις και με σκληρή δουλειά ως εταιρεία και ως ομάδα δικαίωσε την εμπιστοσύνη τους, τόσο με την αγωνιστική της επιτυχία όσο και την συνεχώς διευρυνόμενη επικοινωνία της με φιλάθλους εντός και εκτός Ελλάδας.

Τη χθεσινή βραδιά που ήταν αφιερωμένη στους Χορηγούς της ιστορικότερης ομάδας στη δυτική Θεσσαλονίκη τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ευόσμου-Κορδελιού, κ. Σούλας, ο Αντιδήμαρχος κ. Μαξούρας, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής,Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας κ. Ταλατάς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Σωτήρης Μπάτος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν ο Στράτος Χιντζίδης ως «ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς» και ο Ουσμάν Ελχάτζ Μπάρι "Πάτο" ως ο «καλύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής» για το 2014-2015. Οι δύο ποδοσφαιριστές κέρδισαν τα βραβεία κατόπιν ψηφοφορίας που συμμετείχαν οι φίλαθλοι του Αστέρα και μάλιστα με τεράστια συμμετοχή, καθώς καταγράφηκαν περισσότεροι από 2,5 χιλιάδες ψήφοι».

Last modified onΤετάρτη, 17 Ιούνιος 2015 15:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep