«Όνειρο η Super League»

Νοοτροπία νικητή απέκτησε ο Ηρακλής με την έλευση του Νίκου Παπαδόπουλου, σύμφωνα με τον Παύλο Κυριακίδη

Την ικανοποίησή του για την επίτευξη του στόχου της ανόδου του Ηρακλή εξέφρασε ο Παύλος Κυριακίδης. Ο άσος του «Γηραιού» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο Παπαδόπουλου τονίζοντας πως έδωσε νοοτροπία νικητή στην ομάδα και τους παίκτες.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στο «Metropolis 95.5»:

«Είναι μια πολύ ωραία ημέρα. Τελειώσαμε μια πολύ όμορφη χρονιά και τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε για να γεμίσουμε μπαταρίες για την επόμενη χρονιά».

Για τη νίκη επί της Λάρισας: «Πήγαμε χωρίς άγχος, δόθηκαν ευκαιρίες και σε παιδιά που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ μέχρι σήμερα και έδειξαν ότι δεν είναι τυχαία σε αυτήν την ομάδα».

Για την επόμενη σεζόν στην Super League: «Ο κάθε παίκτης όταν ξεκινάει το ποδόσφαιρο, το όνειρό του είναι να παίξει στη Super League και ακόμη ψηλότερα αν γίνεται. Η Super League είναι ένα όνειρο για εμένα που αρχίζει να πραγματοποιείται».

Για το τι σημαίνει για την Θεσσαλονίκη η άνοδος του Ηρακλή: «Δεν αρμόζει στην πόλη να έχει μόνο μια ομάδα στην Α’ Εθνική. Είναι κρίμα να μην παίζει στην Α’ Εθνική ο Ηρακλής, ο Άρης, ο Απόλλων Καλαμαριάς, ομάδες με κόσμο που μπορούν να κοντράρουν τους μεγάλους της Αθήνας».

Για την συνταγή της επιτυχίας: «Από την πρώτη μέρα που μαζευτήκαμε στα αποδυτήρια αυτό που υπήρχε στο μυαλό όλων και αυτό προσπάθησε να μας περάσει και ο προπονητής και τα κατάφερε ότι ο στόχος είναι ένας και ξεκάθαρος, η άνοδος. Μας έβαλε τη νοοτροπία του νικητή, σε κάθε παιχνίδι πηγαίναμε για τη νίκη και με αυτόν τον τρόπο χτίζεις χαρακτήρα και φτάνεις στο στόχο σου».

Για το αν έχει δεχθεί κρούση από άλλη ομάδα: «Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει θέμα. Θέλω να μείνω στον Ηρακλή. Ήρθα με έναν σκοπό, τον πέτυχα και θέλω να αγωνιστώ και στην Σούπερ Λίγκα με αυτήν την ομάδα».

Για τον Λουκίνα: «Τον ήξερα από λίγο πιο παλιά, είχαμε παίξει και αντίπαλοι και έδειχνε πως το έχει το γκολ. Πρώτα από όλα είναι ένα καταπληκτικό παιδί. Έκανε μια τρομερή χρονιά, είναι καλός επαγγελματίας, χαμηλών τόνων και δικαιώνεται για την δουλειά του. Ήξερε πως θα έχει μπροστά του έναν Περόνε και αυτό τον έκανε πιο δυνατό να δουλέψει περισσότερο και δικαιώθηκε».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep