Πότσι; Επιστροφή!

Ο Λιονέλ Πότσι έγινε ο 3ος ποδοσφαιριστής που επιστρέφει στον ΑΟ Χανιά.

Οι επιστροφές ποδοσφαιριστών που είχαν φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του ΑΟΧ συνεχίζονται. Τους Νίκο Μποχώνη, Βασίλη Σαντριά ακολούθησε και ο 29χρονος Αργεντινός μέσος, Φαμπρίτσιο Λιονέλ Πότσι που ανακοινώθηκε από την ομάδα των Χανίων.

Ο Πότσι έπαιζε και αυτός σε χαμηλότερη κατηγορία από τη Football League την περσινή σεζόν, αφού κατέγραψε 12 συμμετοχές με τον Παναργειακό στη Γ' Εθνική στο δεύτερο εξάμηνο. Το πρώτο είχε μετρήσει 6 συμμετοχές στην κυπριακή Αγία Νάπα. Τη φανέλα του ΑΟΧ φόρεσε τη σεζόν 2013-14 (28 ματς) και προηγουμένως έπαιξε σε ΑΕΛ (14 παιχνίδια), Πλατανιά (46 ματς πρωταθλήματος, 1 γκολ) και Αστέρα Ρεθύμνου (21/1).

Η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Φαμπρίτσιο Λιονέλ Πότσι. Στην επίτευξη της μεταγραφής σημαντικό ρόλο εκτός από την επιθυμία του παίκτη και την έλευση του Κώστα Σγουράκη, έπαιξαν οι εξωδιοικητικές ενέργειες του Γιάννη Ντερμανάκη.

Οι πρώτες δηλώσεις του Φαμπρίτσιο Πότσι:

«Με μεγάλη χαρά επιστρέφω στον ΑΟ Χανιά. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Κώστα Σγουράκη, χαίρομαι που θα συναντήσω φίλους ξανά και θα παίξω στην ομάδα που αγαπάω. Φυσικά δεν θα μπορούσα να πω όχι στον φίλο μου Γιάννη Ντερμανάκη που μου τηλεφώνησε».

Last modified onΤρίτη, 09 Ιούνιος 2015 19:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep