«Μήνυση στον Γούναρη»

Ο Αλέξανδρος Μπίρης πέρασε στην αντεπίθεση και υποστήριξε ότι θα κάνει μήνυση στον πρόεδρο της Ζακύνθου, Γιάννη Γούναρη.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της Ζακύνθου, η οποία υποστήριξε ότι πίσω από την απόφαση του Αλέξανδρου Μπίρη κρυβόταν ο Αιγινιακός, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ιονίου πέρασε στην αντεπίθεση. Με δήλωσή του στην εφημερίδα «Live Sport» υποστήριξε ότι θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του Γιάννη Γούναρη και ότι θα ανακαλέσει την παραίτησή του από τους τόκους των οφειλομένων.

Αναλυτικά η δήλωση του Μπίρη:

«Το ποτήρι ξεχείλισε, η ανοχή τελείωσε, είμαστε και εμείς άνθρωποι. Έδωσα πάρα πολύ χρόνο στη Ζάκυνθο πριν αναγκαστώ να κάνω προσφυγή. Πάντα ανέβαλλαν την ημέρα που θα μου έβαζαν τα χρήματα. Τους χορήγησα οικειοθελώς άδεια στις 30 Απριλίου και στις 22 Μαϊου. Με κορόιδεψαν. Θα ασκήσω μήνυση εναντίον του προέδρου Στέλιου Γούναρη και θα ανακαλέσω την απόφασή μου για παραίτηση από τους τόκους (300 ευρώ). Θα πρέπει να μου τους καταβάλλουν μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Όσο για τις κατηγορίες που μου προσάπτουν για... συνωμοσία με τον Αιγινιακό, θα κληθούν να τις αποδείξουν ενώπιον της δικαιοσύνης».

Last modified onΔευτέρα, 01 Ιούνιος 2015 17:05

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep