Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σκέφτονται Ζωγράφου στον Αστέρα

Η κόντρα της ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας με την δήμο Καισαριανής που αφορά την χρήση του δημοτικού σταδίου «υποχρεώνει» τον Βασίλη Αδαμάκη να ψάξει για νέα ποδοσφαιρική στέγη.

 

 

 

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ σκέφτεται να ζητήσει την χρησιμοποίηση του γηπέδου του Ζωγράφου, κάτι που είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις!

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του: «Αισθάνομαι την υποχρέωση να ζητήσω ταπεινά συγνώμη από τον κόσμο της Καισαριανής, αλλά και του Εθνικού Αστέρα. Ύστερα, όμως, από τις ενέργειες του Δημάρχου Αντώνη Καμπάκα και των συνεργατών του, είμαστε αναγκασμένοι να αναζητήσουμε άλλη έδρα. Μετά από 84 χρόνια ιστορίας ξεσπιτώνουν τον Εθνικό Αστέρα από την Καισαριανή. Ο κόσμος να ξέρει ότι η ευθύνη μόνον δική μας δεν είναι και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Μετά τις κλειδωμένες πόρτες που οδηγούν στον αγωνιστικό χώρο, τον πόλεμο που δεχόμαστε, φθάσαμε στο σημείο να μην υπάρχει ζεστό νερό για τους παίκτες να κάνουν μπάνιο μετά την προπόνηση. Φέρνουμε ξένους παίκτες στην ομάδα να προπονηθούν και ασφαλώς όλη αυτή η κατάσταση μας φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση»

Last modified onΠαρασκευή, 29 Ιούλιος 2011 01:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep