Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στο Ελατοχώρι ο Δήμαρχος Κατερίνης

Την προετοιμασία του Πιερικού παρακολουθεί ο Σάββας Χιονίδης.

 

Κοντά στον Πιερικό βρέθηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης ο οποίος επισκέφθηκε την αποστολή της ομάδας στο Ελατοχώρι, όπου ο κατερινιώτικος σύλλογος πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο «πρώτος πολίτης» της Κατερίνης, παρακολούθησε τις απογευματινές προπονήσεις τόσο της Τρίτης όσο και της Τετάρτης, μαζί με τον Αντιδήμαρχο Νίκο Παπαζιώγα δείχνοντας έτσι το ενδιαφέρον του για το σύλλογο. Παρούσα ήταν και η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Κώστα Παπαδόπουλο ο οποίος συνομίλησε με τον Δήμαρχο για όλα τα τρέχοντα θέματα του συλλόγου.

Ο κ. Χιονίδης υποσχέθηκε ότι ο Δήμος θα βοηθήσει με κάθε δυνατό τρόπο την ομάδα του Πιερικού καθώς η πόλη της Κατερίνης έχει μόνο να κερδίσει από έναν ισχυρό Πιερικό που αποτελούσε ανέκαθεν έναν από τους καλύτερους «πρεσβευτές» της στο πανελλήνιο. Αναφερόμενος στο γηπεδικό, ο Δήμαρχος Κατερίνης δεσμεύτηκε πως θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια έτσι ώστε ο ιστορικός Πιερικός που φέτος συμπλήρωσε 50 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, να έχει την αποκλειστική χρήση του Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, που αποτελεί και τη φυσική έδρα του.

Η επίσκεψη του Δημάρχου Σάββα Χιονίδη και του Αντιδημάρχου Νίκου Παπαζιώγα έκλεισε με δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep