Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Πιο έτοιμοι από τον ΟΦΗ»

Ο επιθετικός του Λεβαδειακού Πέτρος Ζουρούδης αναφέρθηκε στην πορεία στα play off και στον τελικό της Πέμπτης (28/07) με τον ΟΦΗ.

 

Ο σκόρερ των δύο από τα τρία τέρματα των Βοιωτών απέναντι στη Δόξα Δράμας φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM» και αναφέρθηκε στις ελπίδες των «πράσινων για την άνοδο.

 

Για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ είπε:

«Είχα τέσσερα τελειώματα και σημείωσα δύο γκολ. Ήμουνα εκεί που έπρεπε. Μακάρι να είχαμε κερδίσει το ματς και να έπαιζα από την αρχή. Έκανε μια επιλογή ο προπονητής που και με έβαλε στο 70΄. Θα ήθελα πολύ να είχα ξεκινήσει από την αρχή το παιχνίδι», είπε αρχικά ο έμπειρος επιθετικός και συνέχισε: «Το στραβοπάτημα του ΟΦΗ με την Δράμα μας έδωσε ελπίδες για την πρώτη θέση. Ο Λεβαδειακός είναι πιο έτοιμος από τον ΟΦΗ, αλλά και ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και ξέρει τι ζητάει από το γήπεδο. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ διαφορετικά από του πρωταθλήματος. Μακάρι να έχουμε και άλλη ευκαιρία και να μην εξαρτιόμαστε από τον ΟΦΗ».

 

Για την αυριανή αναμέτρηση: «Είχαμε αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αν στραβώσει ένα παιχνίδι δεν αλλάζει μετά. Επίσης έκανε πολύ καλή εμφάνιση και ο Βεζυρίδης, ο οποίος είναι ένας πολύ καλός και έμπειρος τερματοφύλακας».

 

Για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχω ακόμη 5 με 6 χρόνια καριέρας και ελπίζω μέχρι να σταματήσω να δούμε ένα ποδόσφαιρο που οι ποδοσφαιριστές θα είναι στην πρώτη γραμμή και όχι άλλα πράγματα. Δεν είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές στο κύκλωμα. Ελπίζω να προλάβω να αγωνιστώ σε ένα «καθαρό» πρωτάθλημα».

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep