«Η ΑΕΛ δεν πτοείται» (video)

H ΠΑΕ ΑΕΛ στηρίζει τον Τζαναβάρα και κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος.

Μεταμεσονύχτια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της ΑΕΛ και αφού έκανε λόγω για αλλοίωση αποτελέσματος, σημείωσε ότι έχει προπονητή και παίκτες και θα παλέψει μέχρι τέλους. Αναφέρθηκε για αγώνα 14 εναντίον 11 και χαρακτήρισε εφεύρεση το γκολ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Μάλιστα, φιλοξένησε και video από την επίμαχη φάση.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΑΕΛ ανέφερε:

«Συγχαρητήρια σε αυτούς που κατάφεραν να καταστρέψουν ακόμη έναν αγώνα. Συγχαρητήρια σε αυτούς που αλλοίωσαν με επιτυχία το αποτέλεσμα εφευρίσκοντας ένα offside.

Η ΑΕΛ δεν πτοείται από εντολοδόχους. Αν νομίζουν κάποιοι ότι θα τα παρατήσουμε, πλανώνται. Η ΑΕΛ έχει τον κόσμο της, μια ολόκληρη πόλη δίπλα της και την αποδοχή όλων των υγιών φιλάθλων της Ελλάδας. Η ΑΕΛ έχει προπονητή και παίκτες και θα παλέψει μέχρι τέλους. Ακόμα και όταν αγωνίζεται απέναντι σε όλους και σε όλα. Ακόμα και αν απέναντι της παρατάσσονται 14 αντί για 11. Σήμερα για άλλη μια φορά αποκαλύφθηκε ποιοι είναι αυτοί που συνειδητά, προκαλούν τους φιλάθλους, δυναμιτίζουν τους αγώνες, ερημώνουν τα γήπεδα και αποκλείουν τις μετακινήσεις.

ΠΑΕ ΑΕΛ».

Last modified onΔευτέρα, 23 Φεβρουάριος 2015 01:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep