Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Σημαντικό ματς και για τους δύο»

Κομβικής σημασίας θεωρείται στην Αναγέννηση Καρδίτσας το παιχνίδι κόντρα στον Εθνικό Σερρών.

Κρίσιμο χαρακτηρίζουν στην Αναγέννηση Καρδίτσας το ματς της Κυριακής (22/2) απέναντι στον Εθνικό Σερρών, μία ομάδα που παλεύει για την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, όπως και οι Θεσσαλοί.

Αναφερόμενος στον αγώνα με τους Μακεδόνες, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Σάκης Θεοδοσιάδης είπε στο flnews.gr: «Είναι μία ομάδα που την γνωρίζουμε καλά μιας και την έχουμε αντιμετωπίσει και στο Κύπελλο.

Αναφερόμενος στον αγώνα με τους Μακεδόνες, ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Σάκης Θεοδοσιάδης είπε στο flnews.gr: «Είναι μία ομάδα που την γνωρίζουμε καλά μιας και την έχουμε αντιμετωπίσει και στο Κύπελλο. Βέβαια, σε ένα βαθμό άλλαξε αφού έχει άλλον προπονητή και παίκτες, όμως είναι σίγουρο ότι την ξέρουμε και μας ξέρει καλά. Το μεταξύ μας παιχνίδι είναι σημαντικό και για τους δύο εν όψει της συνέχειας του Πρωταθλήματος».

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες της Αναγέννησης επιστρέφουν την Τετάρτη (18/2) στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του προερχόμενου από τραυματισμό,...Γιώργος Μπιτέλης

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες της Αναγέννησης επιστρέφουν την Τετάρτη (18/2) στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Τρίτης. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του προερχόμενου από τραυματισμό, Δημήτρη Μαυριά στη συνάντηση με τον Εθνικό Σερρών, ενώ θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Γιώργος Μπιτέλης.

Last modified onΠέμπτη, 07 Μάιος 2015 21:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep