Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κομβικό παιχνίδι με Αναγέννηση»

Ο Πέτρος Κοντσίδης αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με την Αναγέννηση Καρδίτσας Ο Πέτρος Κοντσίδης αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με την Αναγέννηση Καρδίτσας

Για την κρισιμότητα του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας μίλησε ο Πέτρος Κοντσίδης.

Σε δυσχερή θέση έχει περιέλθει ο Εθνικός Σερρών μετά και την ήττα από τη Λαμία και πλέον πολλά θα κριθούν -σε ό,τι αφορά την πορεία του στο Πρωτάθλημα- από την έκβαση της συνάντησης που ακολουθεί με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Πέτρος Κοντσίδης, που παραχώρησε συνέντετυξη στο Αθλητικό Metropolis Σερρών, έκανε λόγο για κομβικό παιχνίδι, ενώ χαρακτήρισε καλό το κλίμα στα αποδυτήρια και παράλληλα ζήτησε τη συμπαράσταση των φιλάθλων.

Ο Κοντσίδης μίλησε αναλυτικά:

Για το ματς με τη Λαμία: «Ξέραμε εξ αρχής ότι θα ήταν δύσκολο ματς καθώς αντιμετωπίζαμε μια από τις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος με καλή έδρα. Πήγαμε με πολλές απουσίες γιατί ο προπονητής μας επέλεξε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες για το επόμενο παιχνίδι. Το παλέψαμε αλλά δεχθήκαμε δύο γρήγορα γκολ. Αγωνίστηκαν πολλά νέα παιδιά από τα οποία κάποια για πρώτη φορά όπως ο Αγγελίδης και ο Δούμτσιος που τα πήγαν πάρα πολύ καλά στο ντεμπούτο τους».

Για το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας: «Είναι κομβικό παιχνίδι. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς, είναι σκληρή ομάδα, την έχουμε στην έδρα μας, την ξέρουμε και από το Κύπελλο που την αντιμετωπίσαμε δύο φορές και σίγουρα η νίκη είναι μονόδρομος».

Για το κλίμα στα αποδυτήρια: «Παρόλο που η ομάδα έχει να κερδίσει καιρό, το κλίμα είναι καλό και προσπαθούμε όλοι στην προπόνηση, αλλά σίγουρα μας έχει επειρεάσει. Έχουμε ομάδες στην έδρα μας που μπορούμε να τις νικήσουμε όπως ο Αγροτικός Αστέρας και ο Πιερικός και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος».

Για τον Εθνικό Σερρών: «Είναι νοικοκυρεμένο σωματείο. Όλα τα παιδιά είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και στηρίζεται σε Έλληνες παίκτες».

Για τον κόσμο: «Τον θέλουμε την Κυριακή στο γήπεδο για να μας βοηθήσει να πάρουμε τη νίκη».

 

Last modified onΤρίτη, 17 Φεβρουάριος 2015 11:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep