Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

ΕΠΣΚ: «Αλλοίωση αποτελέσματος»

Η ΕΠΣ Καρδίτσας καταγγέλει τον διαιτητή του αγώνα της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Αιγινιακό, Κοτσάνη Η ΕΠΣ Καρδίτσας καταγγέλει τον διαιτητή του αγώνα της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Αιγινιακό, Κοτσάνη

Η ΕΠΣ Καρδίτσας διαμαρτύρεται για τη διαιτησία στο ματς της Αναγέννησης με τον Αιγινιακό.

Ανακοίνωση την οποία κοινοποίησε σ' ολα τα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου, εξέδωσε η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καρδίτσας για τη διαιτησία του αγώνα με τον Αιγινιακό καθώς και για τη γενικότερη αντιμετώπιση της ομάδας από τη διαιτησία.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ τονίζει τα εξής:
«Κύριε Πρόεδρε,
Εμείς ως Διοίκηση νοιώθοντας την υποχρέωση διαφύλαξης του κύρους και του θεσμού του Ποδοσφαίρου θέλουμε με την παρούσα να σας υποβάλλουμε την διαμαρτυρία μας και να καταγγείλουμε τον ορισθέντα Διαιτητή Κοτσάνη (Ε.Δ. – ΕΠΣ Δράμας) στον αγώνα ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ για την διαμόρφωση του αποτελέσματος.

Με αίσθημα οργής και αγανάκτησης βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε την αλλοίωση του αποτελέσματος εις βάρος της ομάδας μας, εξ αιτίας διαιτητικών αποφάσεων.

Τρανταχτές περιπτώσεις που ξεκάθαρα στέρησαν πολύτιμους βαθμούς από την ΠΑΕ Αναγέννηση και δεν αλλοίωσαν μόνο αποτελέσματα αλλά και την ίδια την εξέλιξη του Πρωταθλήματος, στις θέσεις για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Από την έναρξη του φετινού Πρωταθλήματος η ομάδα μας αδικείται από την Διαιτησία ενώ άλλες ομάδες, με κοινούς με εμάς στόχους, ευνοούνται.

Έχουμε δικαιολογημένα και μεγάλα παράπονα από τη Διαιτησία, καθώς συγκεκριμένες αποφάσεις έχουν στερήσει πολύτιμους βαθμούς από την ομάδα μας.

Ωστόσο εξακολουθούμε να έχουμε εμπιστοσύνη στα αρμόδια όργανα και θέλουμε να πιστεύουμε ότι, θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να θωρακίσουν την αξιοπιστία του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δηλώνουμε ότι όλοι μαζί θα δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους, θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις με ήθος και εντιμότητα και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Last modified onΤρίτη, 03 Φεβρουάριος 2015 12:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep