Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Ματαίωση για Πανηλειακό!

Ο Πανηλειακός λόγω προσφυγών δεν παίζει απέναντι σε Ερμιονίδα και Φωστήρα!

Οι προσφυγές που ταλαιπωρούν τον Πανηλειακό ήταν θέμα χρόνου πότε θα έθεταν σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα! Ωστόσο, αυτό ήρθε άμεσα, με τη διοργανώτρια αρχή να κάνει γνωστό ότι το παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Τετάρτη (17/12) με την Ερμιονίδα, όπως και αυτό της 10ης αγωνιστικής ματαιώνονται έπειτα από απόφαση του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ!

Εννοείται ότι αν η ομάδα του Πύργου χάσει τρεις διαδοχικούς αγώνες στα χαρτιά, τότε αποφασίζεται η αποβολή της από το πρωτάθλημα...

Από πλευράς ποδοσφαιρικού τμήματος τονιζόταν ότι η οφειλή έχει διακανονιστεί και δεν τίθεται θέμα ματαίωσης της αναμέτρησης με την Ερμιονίδα, όμως οι πληροφορίες του flnews.gr αναφέρουν ότι ο όποιος διακανονισμός έπρεπε να έχει γίνει 48 ώρες πριν τη σέντρα, κάτι που δεν συνέβη. Έτσι, η ομάδα της Αργολίδας παίρνει το ματς στα χαρτιά. Αν και εφόσον γίνει το... θαύμα και τακτοποιηθεί το χρέος, τότε και μόνο τότε θα οριστεί και το παιχνίδι με τον Φωστήρα.

Η σχετική ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

«Ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ – ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, για την 9η αγωνιστική του 1ου Ομίλου του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Τετάρτη 17-12-2014 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου, ματαιώνεται  λόγω αποφάσεων του Τακτικού Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. για την ΠΑΕ ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ».

 

Last modified onΣάββατο, 20 Απρίλιος 2019 13:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep