Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Χαλάρωση... στην κορυφή

Η Λαμία βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με την διακοπή του πρωταθλήματος και παίρνει χρόνο για ανάσες πριν τα δύο δύσκολα ματς.

Στα πρώτα πέντε ματς του πρωταθλήματος η Λαμία είχε βρει τον ρυθμό της, έκανε εντυπωσιακό ξεκίνημα με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία και βρίσκεται στην πρώτη θέση. Η διακοπή της Football League της αφήνει περιθώρια για ξεκούραση και ανασύνταξη ώστε να βγάλει τα δύο δύσκολα ματς που ακολουθούν. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ έχει μπροστά της την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας που προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες και αυτή με τον Ολυμπιακό στον Βόλο.
Αυτά τα δύο ματς θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό το αν μπορεί να πάρει απόσταση από τις ομάδες που ακολουθούν, κάτι που χρειάζεται, αφού το ρεπό της είναι στην τελευταία αγωνιστική και θα πρέπει να βρίσκεται πιο ψηλά από τους υπόλοιπους.
Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά με τον Μπάμπη Τεννέ να μην έχει προγραμματίσει ακόμη φιλικό μέχρι να ξεκαθαρίσει αν θα διεξαχθούν αναμετρήσεις το επόμενο Σαββατοκύριακο. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα έχουν ρεπό την Κυριακή (16/11).

Last modified onΣάββατο, 15 Νοέμβριος 2014 20:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep