Logo
Print this page

Αλλάζει χέρια ο Βύζας!

Κι όμως για τον Βύζαντα υπάρχει σωτηρία!

Ο τέως πρόεδρος της Κορίνθου, Σωτήρης Μαυρονάσιος, σε συνεργασία με δύο φίλους του επιχειρηματίες είναι μια ανάσα από το να αναλάβουν τις τύχες του Μεγαρίτικου συλλόγου. Ο έμπειρος παράγοντας, που τυχαίνει να είναι στενός φίλος με τον μεγαλομέτοχο του Βύζαντα Δημήτρη Τραγκουμανίδη, έχει συμφωνήσει σε όλα μαζί του και απομένουν μόνο κάποιες μικρές λεπτομέρειες για το τελικό deal.

 

Στις πρώτες ημέρες του νέου έτους η ιστορική ομάδα θα έχει αλλάξει χέρια και αν δεν μεσολαβούσαν οι γιορτές, μέσα στις επόμενες μια-δυο μέρες το ιδιοκτησιακό καθεστώς θα είχε ήδη αλλάξει. Το ρεπορτάζ αυτό επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη, τα οποία καθιστούν σαφές ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τίποτα δεν θα χαλάσει τη συμφωνία.

 

Δεν κατέστη δυνατό να βρούμε και να δημοσιοποιήσουμε τα ονόματα των επιχειρηματιών που με τον Σωτήρη Μαυρονάσιο θα εμπλακούν στα διοικητικά των «κιτρινόμαυρων», ωστόσο οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για ανθρώπους που διαχειρίζονται δύο μεγάλες αθηναϊκές εταιρίες. Μάλιστα, με το που επέλθει πλήρης συμφωνία, ο Σωτήρης Μαυρονάσιος σκοπεύει να παραθέσει συνέντευξη Τύπου στα Μέγαρα, στην οποία θα επισημάνει πόσο σημαντική θα είναι για την ιστορία του Βύζαντα η αλλαγή αυτή.

Last modified onΠέμπτη, 29 Δεκέμβριος 2011 22:31
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr