Logo
Print this page

Στήριξη από FIFA

Απάντηση από την FIFA μέσω επιστολής για το θέμα της προσφυγής του ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια έλαβε σήμερα (21/06) ο σύλλογος μικρομετόχων της ΠΑΕ.

 

Στην επιστολή της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου γίνεται γνωστό ότι η ομάδα της Κρήτης δεν κινδυνεύει να υποστεί κυρώσεις παρά την προσφυγή της στα πολιτικά δικαστήρια για το θέμα της αδειοδότησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου μετόχων του ΟΦΗ αναφέρει: «Ο σύλλογος μετόχων της ΠΑΕ ενημερώνει τους μετόχους της ομάδας μας ότι σήμερα παρέλαβε την επιστολή-απάντηση από τη FIFA, η οποία ξεκαθαρίζει ότι το ζήτημα που έχει προκύψει με την ΠΑΕ ΟΦΗ και την ΕΠΟ, αποτελεί εσωτερικό ζήτημα της ομοσπονδίας και η FIFA δε μπορεί να παρέμβει στο συγκεκριμένο θέμα.

Η παρούσα επιστολή έρχεται ως απάντηση στους δημοσιογραφικούς κύκλους συγκεκριμένων ΜΜΕ από την Αθήνα, οι οποίοι διέρρεαν στις 09 Ιουνίου, ότι η γενική διευθύντρια της FIFA για θέματα ομοσπονδιών κ. Eva Pasquier, έδωσε «τελεσίγραφο» στην ΠΑΕ ΟΦΗ, για την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια και την πιθανή αποβολή του από κάθε εγχώρια διοργάνωση.

Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε ποια άλλη ιδέα είναι ικανός να επινοήσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ και οι κύκλοι του –δημοσιογραφικοί και μη-, με σκοπό τον εκφοβισμό της ΠΑΕ ΟΦΗ και των μετόχων της».

 

Last modified onΠέμπτη, 07 Ιούλιος 2011 19:18
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr