Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Όλα ανοικτά για Καλαϊτζίδη

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αναφέρθηκε στις προϋποθέσεις παραμονής του στον Άρη.

Ως την πιο ενδεδειγμένη λύση για τον Άρη χαρακτήρισε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης την απόφαση συμμετοχής στη Γ' Εθνική. Ο τεχνικός των «κίτρινων» φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis αναφέρθηκε στις προϋποθέσεις παραμονής του. Αναλυτικά:

Για την απόφαση περί συμμετοχής στη Γ’ Εθνική:

«Με βάση το διαμορφωθέν περιβάλλον και τις συνθήκες, ίσως ήταν η πιο ενδεδειγμένη λύση».

Για το ενδεχόμενο παραμονής του και στη Γ’ Εθνική:

«Εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ποιοι είναι οι άνθρωποι που θα αναλάβουν και τί πρεσβεύουν, ποιες θα είναι οι συνθήκες εργασίες, ο ρόλος μου, καθώς και το αν θα μείνει το μεγαλύτερο μέρος των παικτών. Διότι οι παίκτες δεν ήρθαν στον Άρη για το σήμερα, αλλά για την προοπτική της ομάδας. Ήταν εξαιρετικοί σε ό,τι κάναμε, τόσο σε επίπεδο προσπάθειας, όσο και σε επίπεδο αφοσίωσης και συγκέντρωσης. Παρά τα όσα ακούγονται όλο αυτό το διάστημα, ήταν πιστοί και αφοσιωμένοι στην δουλειά μας και γι’ αυτό οφείλουμε να τους σεβαστούμε».

Για τις συνομιλίες με τον Γαλανό:

«Είναι αλήθεια ότι είχα επικοινωνία με τον κ. Γαλανό και όχι μόνο μία φορά. Μου εξέφρασε τις απόψεις και το όραμά του και όλα αυτά είναι προς εξέταση. Είναι σημαντικό να συμμετέχεις σε μια προσπάθεια αλλά είναι και ευθύνη. Θα έμενα με οποιονδήποτε με πείσει για το όραμά του για την ομάδα».

Για τις προθέσεις των παικτών:

«Δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα. Υπάρχει αλληλοσεβασμός και εκτίμηση προς αυτούς, ωστόσο, δεν ξέρω αν αυτό είναι επαρκές για να μείνουν. Ο καθένας εκ των παικτών έχει τις δικές του φιλοδοξίες και το ότι τους κρατήσαμε αρχικά ήταν το πρώτο βήμα. Τώρα, όμως, είναι μια άλλη συζήτηση, καθώς η αφετηρία είναι διαφορετική. Από τον αριθμό των παικτών που θα παραμείνει θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η δική μου παραμονή».

Για το αν αρκεί ο χρόνος:

«Αν αξιοποιηθεί ο υφιστάμενος, βεβαίως και αρκούν τα χρονικά περιθώρια».

Για την διοίκηση Στεφανίδη:

«Κάθε άνθρωπος δρα θεωρώντας πως κάνει το σωστό. Κανείς δεν θέλει να λειτουργεί χωρίς ωφέλιμο τρόπο. Προσπάθειες έγιναν, ωστόσο, οι συνθήκες ήταν τέτοιες που δεν επέτρεψαν να έρθουν τα έσοδα για τα οποία υπήρχε προσδοκία. Πρέπει να πιστώσουμε στη διοίκηση τις προσπάθειες, όμως, το αποτέλεσμα δεν ήταν ιδανικό. Από τα αποτελέσματα κρινόμαστε όλοι, όμως».

Last modified onΔευτέρα, 25 Αύγουστος 2014 16:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep