Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σε αδιέξοδο ο Άρης

Ο χρόνος κυλά χωρίς να βρίσκεται λύση για τον Άρη που κινδυνεύει ακόμη και να μην μπορεί να δηλώσει συμμετοχή ούτε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Ο χρόνος κυλά χωρίς να βρίσκεται λύση για τον Άρη που κινδυνεύει ακόμη και να μην μπορεί να δηλώσει συμμετοχή ούτε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας.
Οι προθεσμίες εκκαθάρισης και συμμετοχής στην Γ' Εθνική τελειώνουν και οι υπεύθυνοι της ομάδας δεν μπορούν να βρουν σημείο επαφής για να χαράξουν πορεία για την "κιτρονόμαυρη" ΠΑΕ.
Το κυριότερο μήνυμα από την ΕΠΟ, αλλά και το υπουργείο Οικονομικών, είναι πως χρόνος υπάρχει, αλλά είναι ελάχιστος για να κινηθεί ο Άρης και να προχωρήσει σε αίτηση εκκαθάρισης και δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Αυτό πρέπει να γίνει μέχρι την Δευτέρα 11 Αυγούστου και άρα οι άνθρωποι της ομάδας έχουν μπροστά τους απλά δύο εργάσιμες ημέρες. Δεν απομένουν παρά ελάχιστες ημέρες για να εκπνεύσει κάθε περιθώριο που έχει ο Άρης για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του και οι άνθρωποι που είναι κοντά στην ομάδα δεν μπορούν να βρουν κοινή πολιτική για να προχωρήσουν σε λύσεις που θα δώσουν ανάσα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Το ταξίδι του επιχειρηματία Γιώργου Γαλανού στην Αθήνα αφορούσε περισσότερο την αναζήτηση λύσεων για την κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης και για αυτό θέλησε να μιλήσει με όλες τις αρμόδιες αρχές για να μάθει αναλυτικά τα δεδομένα που ισχύουν για την περίπτωση του Άρη.

Το κυριότερο μήνυμα που πήρε από την ΕΠΟ, αλλά και το υπουργείο Οικονομικών, είναι πως χρόνος υπάρχει, αλλά είναι ελάχιστος για να κινηθεί ο Άρης και να προχωρήσει σε αίτηση εκκαθάρισης και δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό πρέπει να γίνει μέχρι την Δευτέρα 11 Αυγούστου και άρα οι άνθρωποι της ομάδας έχουν μπροστά τους απλά δύο εργάσιμες ημέρες και αυτές στην καρδιά του Αυγούστου.

Ο χρόνος κυλά εις βάρος κάθε λύσης που μπορεί να βρεθεί για τον Άρη και κανείς δεν θέλει να σκεφτεί πως πάνω στην συμπλήρωση των 100 χρόνων της ομάδας δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει ούτε καν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αφού δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάποια λύση.

Για το βράδυ της Πέμπτης (7/8) ήταν προγραμματισμένη συνάντηση με τους οπαδούς, αλλά και τους ανθρώπους που τρέχουν τον τελευταίο καιρό την ΠΑΕ - Πάνος Στεφανίδης, Χάρης Παπαγεωργίου - αλλά τελικά οι δύο τελευταίοι δεν παραβρέθηκαν στην συνάντηση επειδή ήταν εκτός Θεσσαλονίκης.
Ο χρόνος κυλά εις βάρος κάθε λύσης που μπορεί να βρεθεί για τον Άρη και κανείς δεν θέλει να σκεφτεί πως πάνω στην συμπλήρωση των 100 χρόνων της ομάδας δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει ούτε καν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αφού δεν φαίνεται στον ορίζοντα κάποια λύση.
Τα επόμενα 24ωρα είναι πάρα πολύ σημαντικά για τον Άρη και φυσικά πολλά θα φανούν από το αν θα υπάρχει εκπρόσωπος του στις εκλογές της Football League για την ανάδειξη προέδρου και αν θα καταφέρει να πάρει κάποιες διαβεβαιώσεις από την διοργανώτρια για τα θέματα που τον απασχολούν.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep