Logo
Print this page

Γιαννίτσης: Να γίνουμε… μάγκες

Ο αμυντικός του Άρη, Μιχάλης Γιαννίτσης, αναφέρθηκε στην προετοιμασία του συλλόγου, αλλά και στον στόχο που έχει θέσει

Στους εκπροσώπους του Τύπου που καλύπτουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη στο Πράβετς της Βουλγαρίας μίλησε ο Μιχάλης Γιαννίτσης. Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός αρχικά αναφέρθηκε στην δουλειά που γίνεται στη γειτονική χώρα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τις εγκαταστάσεις και το κλίμα τα γνωρίζαμε από την περσινή προετοιμασία. Μέχρι στιγμής γίνεται πολύ καλή δουλειά. Υπάρχει ένας προπονητής με πολλές γνώσεις, γύρω του υπάρχει ένα πολύ καλό τιμ, ενώ για πρώτη φορά δουλεύουμε με εργοφυσιολόγους. Δεν έχουμε ξαναδουλέψει έτσι».

Για να συνεχίσει αμέσως μετά λέγοντας: «Προσωπικά κάθε μέρα προσπαθώ να βελτιωθώ όλο και περισσότερο. Απ’ ότι διαπιστώνω αυτό ότι ισχύει για όλα τα παιδιά. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια, όπως προανέφερα, το κλίμα είναι πολύ καλό και με την προσθήκη 3-4 έμπειρων παικτών, πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά τη νέα χρονιά».

Κλείνοντας, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον υποβιβασμό των «κίτρινων» και ότι χρέος όλων είναι να τον επαναφέρουν στη Σούπερ Λιγκ και να γίνουν… μάγκες: «Η προηγούμενη σεζόν ήταν πολύ δύσκολη για όλους μας και δυστυχώς δεν είχε καθόλου καλή κατάληξη για την ομάδα. Οι πρώτοι υπεύθυνοι για την αγωνιστική πτώση είναι οι παίκτες και οι προπονητές. Εμείς ρίξαμε την ομάδα, εμείς θα πρέπει να την επαναφέρουμε εκεί που πρέπει και να γίνουμε “μάγκες”. Το έχω πάρει και προσωπικά. Θεωρώ τον εαυτό μου έναν από τους υπεύθυνους για ότι συνέβη. Βρίσκομαι 13 χρόνια στην ομάδα. Την πονάω. Θέλω να βλέπω τον ΑΡΗ ψηλά».

Last modified onΠέμπτη, 07 Αύγουστος 2014 18:37
Copyrights © footballleaguenews.gr - Supported by redpanda.gr