Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Το μυαλό μας είναι εδώ»

Ο Μίλτος Λιόνης επισήμανε ότι στόχος του Άρη είναι η επιστροφή στη Σολυπερ Λίγκα Ο Μίλτος Λιόνης επισήμανε ότι στόχος του Άρη είναι η επιστροφή στη Σολυπερ Λίγκα

Ανεπηρέαστοι από τις διοικητικές εξελίξεις συνεχίζουν την προετοιμασία οι παίκτες του Άρη, κατά τον Μίλτο Λιόνη.

Ο Μίλτος Λιόνης μίλησε στους δημοσιογράφους για την πορεία της προετοιμασίας στο Πράβετς και υποστήριξε πως τα όσα συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη δεν αποπροσανατολίζουν τον ίδιο και τους συμπαίκτες του. Παράλληλα, έθεσε ως στόχο την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, ενώ τόνισε πως ο Άρης παίζει πάντα για τη νίκη.

Αναλυτικά, ο Λιόνης μίλησε:

Για την πορεία της προετοιμασίας: «Υπάρχει αισιοδοξία μεταξύ των παικτών, δεν σκεφτόμαστε τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη, είμαστε εδώ για την προετοιμασία, και κάθε μέρα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ακούγοντας πολύ προσεκτικά τις οδηγίες του προπονητή μας».

Για το στόχο της ομάδας: «Σίγουρα μόνο και μόνο από το όνομα του Άρη, είναι αυτονόητο ότι η ομάδα πρέπει να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα. Από εκεί και πέρα, εμείς από την πλευρά μας θα τα δώσουμε όλα και θα κάνουμε στο τέλος το ταμείο».

Για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη: «Μιλάμε για πολύ αποφασιστικό άνθρωπο, που θέλει όλα να γίνονται στην εντέλεια και θεωρώ ότι έτσι πρέπει να κάνει ο κάθε προπονητής. Το πρόγραμμα έχει τρέξιμο, όμως ήδη από τώρα θέλει να έχουμε προσήλωση στο στόχο μας, πράγμα που είναι πάρα πολύ σημαντικό».

Για τη Β' Εθνική: «Είναι δύσκολο πρωτάθλημα, στο οποίο οι ισορροπίες αλλάζουν εύκολα. Δεν πρέπει να χάνεις βαθμούς. Για εμάς που παίζουμε για τον Άρη και η ισοπαλία είναι ήττα. Πρέπει να πηγαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη».

Για το αν χρειάζονται έμπειροι παίκτες: «Έχουμε παίκτες που είναι γνώστες της κατηγορίας, αλλά σίγουρα χρειαζόμαστε και έμπειρες προσθήκες. Θεωρώ ότι θα έρθουν καλοί παίκτες».

Για την ανάγκη στήριξης από τον κόσμο: «Τη στήριξη τη χρειαζόμαστε, αλλά είναι στο χέρι μας και να την κερδίσουμε. Είναι αυτονόητο ότι με την παρουσία του κόσμου θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το αν επηρεάζονται από τις τελευταίες εξελίξεις: «Το μυαλό μας είναι εδώ, στην προπόνηση και τη φυσική κατάσταση. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Εμείς ήρθαμε εδώ για να κάνουμε προετοιμασία».

Για τη σχέση του με τον προηγούμενο προπονητή του στην Καλαμαριά: «Με τον κ. Αλεξίου κέρδισα κι έχασα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί του, έκανα τις συμμετοχές μου, είχα τον τραυματισμό κι ελπίζω στον Αρη να πάνε όλα καλά».

Για τη σχέση του με τον Ανδρέα Παντζιαρά: «Ο κ. Παντζιαράς με βοήθησε να αποκτήσω ποδοσφαιρικό θράσος και τον ευχαριστώ γι αυτό. Ελπίζω να επαληθεύσω στο γήπεδο τα λόγια του».

Last modified onΠέμπτη, 07 Αύγουστος 2014 13:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep