Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πήρε Παναγιωτίδη και Τσιλούλη

Οι Χρήστος Παναγιωτίδης και Σωτήρης Τσιλούλης υπέγραψαν στον Εθνικό Γαζώρου Οι Χρήστος Παναγιωτίδης και Σωτήρης Τσιλούλης υπέγραψαν στον Εθνικό Γαζώρου

Στην απόκτηση των Χρήστου Παναγιωτίδη και Σωτήρη Τσιλούλη, προχώρησε ο Εθνικός Γαζώρου.

Οι Χρήστος Παναγιωτίδης και Σωτήρης Τσιλούλης αποτελούν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Εθνικού Γαζώρου. Ο πρώτος είναι κεντρικός αμυντικός, ενώ ο δεύτερος αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ. Αμφότεροι υπέγραψαν διετή συμβόλαια συνεργασίας με την ομάδα των Σερρών.

Στη σχετική ανακοίνωση τονίζεται: «Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Χρήστου Παναγιωτίδη και Σωτήρη Τσιλούλη οι οποίοι υπέγραψαν διετή συμβόλαια με την ομάδα μας και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή μας Μάκη Κατσαβάκη.

Ο Χρήστος Παναγιωτίδης είναι 24 χρονών (08/02/1990), αγωνίζεται στην θέση του κεντρικού αμυντικού και από τον Ιανουάριο και μετά αγωνιζόταν στον Πανναξιακό με τον οποίον είχε 12 συμμετοχές. Νωρίτερα και από το 2009 αγωνιζόταν στην ομάδα της Καστοριάς.

Ο Σωτήρης Τσιλούλης είναι 19 χρονών (14/02/1995), αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ και έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ στην οποία και ανήκε προερχόμενος από τις ακαδημίες της, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με την φανέλα του Διωτέα Αγιάς έχοντας 27 συμμετοχές και 3 γκολ».

Last modified onΤρίτη, 05 Αύγουστος 2014 19:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep