Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Πρώτο… ξεμούδιασμα

Ο Τύρναβος θα δώσει την πρώτη του φιλική αναμέτρηση.

Το πρώτο του φιλικό, που θα έχει περισσότερο το ρόλο του ξεμουδιάσματος θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη (31/7) ο Τύρναβος. Το σύνολο του Άγγελου Διγκόζη θα αντιμετωπίσει στις 18:00 την Αστραπή Νέας Πολιτείας, ομάδα που συμμετέχει στα τοπικά πρωταθλήματα.

Κατά τα λοιπά, χωρίς προβλήματα συνεχίζονται οι προπονήσεις των Θεσσαλών, στις οποίες συμμετέχει και ο Γκέρμαν Ντατίδης, μετά την άδεια που εξασφάλισε από τη μονάδα στην οποία υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα των προπονήσεων, την Πέμπτη (31/7), ελέω και του απογευματινού φιλικού, δεν θα πραγματοποιηθεί το πρωινό πρόγραμμα. Την Παρασκευή (1/8) έχει δοθεί ρεπό και το Σάββατο το πρωί (2/8) έχει προγραμματιστεί η αναχώρηση για τη Σαμαρίνα, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Εκεί δεν θα διεξαχθεί κάποια φιλική αναμέτρηση –με τα έως τώρα δεδομένα- με τους ιθύνοντες να βρίσκονται σε συζητήσεις με σύλλογο της Γ’ Εθνικής, για αγώνα προετοιμασίας στις 9 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια της επιστροφής του Τύρναβου από το βουνό.

Last modified onΤετάρτη, 30 Ιούλιος 2014 18:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep