Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Να ανοίξουν οι φάκελοι»

 

Ο ενδιαφερόμενος επενδυτής στην ΠΑΕ Διαγόρας, Βασίλης Κασάπης μίλησε για τις επόμενες κινήσεις.

Στη ροδίτικη εφημερίδα «Πρόοδος» παραχώρησε συνέντευξη ο επιχειρηματίας που επιθυμεί να πάρει στα χέρια του το 82% του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ και υποστήριξε ότι η καθυστέρηση στη συμφωνία οφείλεται στην αναμονή για το άνοιγμα των φακέλων όλων των ομάδων.

Αναλυτικά ο Κασάπης δήλωσε: «Η εκκρεμότητα που έχει παρουσιαστεί είναι το άνοιγμα του φακέλου με τις ομάδες που ελέγχονται για τις ασφαλιστικές τους ενημερότητες. Μέχρι να γίνουν γνωστές από την ΕΠΟ δεν μπορούμε να προχωρήσουμε τις διαδικασίες. Ο νομικός μου σύμβουλος τρέχει τις διαδικαστικές λεπτομέρειες της όλης υπόθεσης και από κει και πέρα περισσότερα θα μπορούν να ειπωθούν όταν ανοίξει η ΕΠΟ. Εγώ έχω δείξει το ενδιαφέρον μου στους ανθρώπους της ΠΑΕ και περιμένω την απάντησή τους. Η καθυστέρηση που παρατηρείται δεν οφείλεται στην πλευρά μας».

 

Οσο για την καταρχήν συμφωνία, στην οποία έχει καταλήξει με τους μεγαλομετόχους του Διαγόρα, Κώστα Χρυσοχοΐδη και Γιάννη Καμπούρη, ο υποψήφιος αγοραστής της ομάδας της Ρόδου ξεκαθάρισε: «Με τον κ. Χρυσοχοΐδη έχουμε συμφωνήσει σε κάποια πράγματα όσον αφορά το οικονομικό ωστόσο εγώ είμαι διατεθειμένος να συνεισφέρω μόνο μέχρι εκεί που έχω συμφωνήσει. Αν προκύψουν νέα δεδομένα, έχω ενημερώσει ότι δεν πρόκειται να προχωρήσω μόνος μου στη διαδικασία».

 

Last modified onΠέμπτη, 07 Ιούλιος 2011 19:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.