Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

Σβόγιτς, Λόπεζ και Κοτίτσας

Ο Μίλαν Σβόγιτς (στο κέντρο της φωτ.) είναι ένας από τους μεταγραφικούς στόχους της Ερμιονίδας Ο Μίλαν Σβόγιτς (στο κέντρο της φωτ.) είναι ένας από τους μεταγραφικούς στόχους της Ερμιονίδας

Οι τρεις στόχοι της Ερμιονίδας.

Λίστα με αρκετούς μεταγραφικούς στόχους μελετούν στην Ένωση Ερμιονίδας. Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την ενίσχυση στην άμυνα και τη μεσαία γραμμή. Πρόκειται για τους Μίλαν Σβόγιτς, Νταβίντ Λόπεζ και Ευθύμη Κοτίτσα.

Ο 29χρονος Σέρβος Σβόγιτς έπαιξε την περασμένη σεζόν στην σκοπιανή Τούρνοβο (24 ματς, 2 γκολ), ενώ προηγουμένως αγωνιζόταν στην πατρίδα του με τις Ραντνίτσκι Κραγκούγιεβατς, Μέταλατς και Μλάντι Ράντνικ.

Ο 26χρονος Ισπανός, Νταβίντ Λόπεζ Καστίγιο είναι αριστεροπόδαρος μέσος και έχει θητεία σε ομάδες της Σεγούντα Β. Πέρυσι έπαιξε σε 30 αγώνες με την Όλοτ, σημειώνοντας 4 γκολ, ενώ τη σεζόν 2012-13 είχε 35 συμμετοχές και 2 τέρματα με την Πρατ.

Ο Ευθύμης Κοτίτσας προορίζεται να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας. Ο 28χρονος μπακ είχε 21 συμμετοχές και 1 γκολ με τον Αστέρα Μαγούλας την περσινή σεζόν. Έχει φορέσει τη φανέλα και των Καβάλας, Λεβαδειακού, Ολυμπιακού Βόλου, Skoda Ξάνθης, Ιωνικού.

Last modified onΤετάρτη, 09 Ιούλιος 2014 01:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep