Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Νοσομομείο» ο Ηρακλής

Ο αγώνας με τον Αιγινιακό άφησε λαβωμένους αρκετούς παίκτες του Γηραιού.

Ολοκληρώθηκε η μεσημεριανή προπόνηση του Ηρακλή την Πέμπτη (24/4) αλλά ο Νίκος Παπαδόπουλος είδε ένα σωρό παίκτες του να αντιμετωπίζουν ενοχλήσεις. Ο Τάι αισθάνθηκε ξανά ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλό του κατά την διάρκεια του αγώνα και αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Είναι η τέταρτη φορά, που ενοχλείται στο συγκεκριμένο σημείο ο Βραζιλιάνος μέσος και θεωρείται βέβαιο ότι θα χάσει τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο Βόλο και την Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο, ενώ είναι αμφίβολο το κατά πόσον θα είναι έτοιμος στην αναμέτρηση με τη Νίκη Βόλου εντός έδρας.
Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας υποβλήθηκε σε θεραπεία, διότι το παλαιό τραύμα του στην ποδοκνημική, που τον ταλαιπωρεί, εμφάνισε πιο έντονο οίδημα. Αν μέχρι το Σάββατο (26/4) δεν είναι καλύτερα δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Σε θεραπεία πέρασε και ο Άγγελος Παπαστεριανός για την τραυματισμένη ποδοκνημική του, που επιβάρυνε αγωνιζόμενος. Ο Σάββας Σιατραβάνης αισθάνεται ενοχλήσεις στην δεξιά ποδοκνημική (πρόσθιο διάστρεμμα) και το αν θα είναι έτοιμος για το Βόλο θα εξαρτηθεί από την πορεία του τραυματισμού του.
Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης υπέστη εκτεταμένο αιμάτωμα στον τετρακέφαλο από χτύπημα αντιπάλου, ακολούθησε θεραπεία, αλλά δεν είναι κάτι ανησυχητικό.
Ο Μπέντζαμιν Ονουάτσι και ο Φώτης Κηπουρός είναι ασθενείς και δεν συμμετείχαν στην προπόνηση. Ο πρώτος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ενώ ο δεύτερος από εμπύρετη λοίμωξη του αναπνευστικού. Ο Χασόμα Μπαμπά συνέχισε το εντατικό ατομικό πρόγραμμα, με στόχο να φτάσει στο επίπεδο φυσικής κατάστασης της ομάδας και να περάσει τις επόμενες μέρες σε κανονικούς ρυθμούς, καθώς – όπως όλα δείχνουν – το χειρουργημένο γόνατό του έχει αποκατασταθεί.
ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΙ
Όχι μόνο τραυματίες, αλλά και τιμωρημένοι βγήκαν παίκτες του Ηρακλή μετά το 0-0 του Καυτανζογλείου με τον Αιγινιακό. Ο Άγγελος Παπαστεριανός συμπλήρωσε επτά κίτρινες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή των δύο αγωνιστικών στον προσεχή αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου και σε αυτόν με τον Φωστήρα στην Αθήνα.
Ο Ντάριο Ζάχορα έχει, επίσης, συμπληρώσει επτά κάρτες συνολικά και δηλώθηκε να εκτίσει στην αναμέτρηση του Βόλου με τον Ολυμπιακό και στην αναμέτρηση της Αθήνας με τον Φωστήρα, όπως ακριβώς και ο Παπαστεριανός. Ο Νίκος Σαββίδης έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στον αγώνα με την Κέρκυρα στο Καυτανζόγλειο.

Last modified onΠέμπτη, 24 Απρίλιος 2014 17:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep