Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Τα εισιτήρια με Ηρακλή Ψαχνών

Η Καλλονή γνωστοποίησε τις τιμές των εισιτηρίων για το παιχνίδι με την ομάδα της Εύβοιας.

 

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής ανακοίνωσε: «Κατανοώντας τις δύσκολες μέρες τις οποίες περνάει όλος ο Ελληνικός λαός οικονομικά, σας γνωστοποιούμε ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Ηρακλή Ψαχνών αναδιαμορφώνονται ως εξής:

 

Διακεκριμένα εισιτήρια: €15
Απλά εισιτήρια: €10
Αθλητικά* εισιτήρια: €5
Στρατιωτικά**-Φοιτητικά***: €3

 

*Το αθλητικό εισιτήριο θα δίνεται με την επίδειξη του αθλητικού πάσο η έκδοση του οποίου θα γίνεται στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Ελ. Βενιζέλου 5-Μυτιλήνη).

Για την έκδοσή του απαιτείται μια φωτογραφία, φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας και φωτοτυπία του δελτίου συμμετοχής στο αθλητικό σωματείο.

 

**Τα στρατιωτικά εισιτήρια αφορούν μόνο στους κληρωτούς στρατιώτες.


***Η έκδοση των φοιτητικών εισιτηρίων θα γίνεται με την επίδειξη του φοιτητικού πάσο.

 

Η προσέλευση θα γίνεται μόνο από την κεντρική θύρα του γηπέδου. Επίσης, κατά την είσοδο των φιλάθλων στο στάδιο, θα γίνεται ενδελεχής σωματικός έλεγχος. Απαγορεύονται καπνογόνα και αντικείμενα των οποίων η χρήση δύναται να βλάψει τους παίκτες και τον φίλαθλο κόσμο διατρέχοντας παράλληλα η ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ κίνδυνο τιμωρίας».

 

Η ΑΕΛ Καλλονής στηρίζει την Κυψέλη

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος η "ΑΕΛΚ στο ποδόσφαιρο η ΑΕΛΚ στην κοινωνία" η ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής, με αφορμή τα εγκαίνια που θα πραγματοποιηθούν στο νέο σπίτι της Κυψέλης το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου στις 18:00, αποφάσισε να ενισχύσει το συγκεκριμένο σύλλογο. Η διοίκηση αποφάσισε να αγοράσει 400 Χριστουγεννιάτικες κάρτες από τα παιδιά της Κυψέλης, καθώς επίσης και να διαθέσει μέρος των εσόδων από τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Ηρακλή Ψαχνών που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Last modified onΤρίτη, 29 Νοέμβριος 2011 15:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep