Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Σουλτανίδη εσύ σούπερ σταρ

Με δύο εκπληκτικά γκολ του έμπειρου επιθετικού, ο Πανθρακικός πέρασε 2-0 από την έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Την περσινή σεζόν ο Πανθρακικός είχε χρειαστεί την παράταση για να κάμψει την αντίσταση του Απόλλωνα Σμύρνης. Την Τετάρτη (23/11) οι Ακρίτες φρόντισαν και «καθάρισαν» νωρίς την «Ελαφρά Ταξιαρχία» χάρη σε δύο εκπληκτικά σε εκτέλεση τέρματα από τον Νίκο Σουλτανίδη.

Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν με την επετειακή εμφάνιση για τη συμπλήρωση 120 χρόνων ζωής, όμως ο έμπειρος επιθετικός με γκολ στο 11’ και το 51’ έδωσε το εισιτήριο της πρόκρισης στον Πανθρακικό, με τους Ακρίτες να υποδέχονται στις 21 Δεκεμβρίου τον Άρη.

Ο Απόλλων Σμύρνης στάθηκε εξαιρετικά και έχασε ευκαιρίες για να μπει ξανά στο παιχνίδι, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Γρομητσάρη στο 43’.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Μένιος, Κύργιας, Κοροβέσης, Κισκαμπάνης, Γρομητσάρης (46' Δημογιάννης), Μπιμπίρης, Σαββίδης, Σεμερτζίδης (68' Κρουσταλέλης), Ζαχαρόπουλος, Διαμάντης, Τομάς (60' Καραδέμητρος).

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Σικαλιάς, Βαγγελόπουλος, Σουλτανίδης, Βλάχος (85' Γωνιάδης), Μπαϊκαρά (74' Κοντογουλίδης), Μουνάφο, Σαρακατσάνος, Ουέλινγκτον (63' Μίνγκας), Σκλιοπίδης, Ρεκλείτης, Μπουτζίκος.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2011 15:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep