Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Με ΠΑΟΚ ο Εθνικός Αστέρας

Η ομάδα της Καισαριανής απέκλεισε τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας.



Ο Εθνικός Αστέρας μετά το διπλό στα Μέγαρα για το πρωτάθλημα, συνέχισε τις επιτυχημένες εμφανίσεις του, αυτή τη φορά για το κύπελλο, κερδίζοντας 2-0 εκτός έδρας τον Μέγα Αλέξανδρο Ηράκλειας. Ο Πέτρος Δημητρίου κατέβασε τη βασική του ομάδα, δείγμα ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα ψάξουν τη διάκριση μέσα από τον συγκεκριμένο θεσμό. Παρόλα αυτά το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν ιδανικό για την ομάδα της Καισαριανής, καθώς οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να προηγηθούν στο 37' σε δοκάρι του Σηδιρόπουλου. Στην επανάληψη ο Εθνικός ανέβασε στροφές και μόλις στο 50' έβαλε τις βάσεις πρόκρισης, με τον Χωριανόπουλο. Ο Χαϊκάλης στο 91' σφράγισε το εισιτήριο.

Ο Εθνικός Αστέρας θα φιλοξενήσει στον τέταρτο γύρο τον ΠΑΟΚ στις 21 Δεκεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί πως στο δημοτική γήπεδο της Ηράκλειας βρέθηκε και ο Λάζλο Μπόλονι, ο τεχνικός του Δικέφαλου.

Οι συνθέσεις:

Μέγας Αλέξανδρος Ηράκλειας (Βαγγέλης Τούσκας): Κούμης, Κουβελόγλου, Δαλκίδης, Μουτίδης, Σιδηρόπουλος (85' Σαλμάς), Δούμας (70' Σκερλετσίδης), Νίρλας, Μανουσαρίδης, Δελήμπασης, Λεωνίδας, Τσεμπερίδης (59' Μπογιατζής).

Εθνικός Αστέρας (Πέτρος Δημητρίου): Παναγιωτόπουλος, Νάστος, Χωριανόπουλος, Γουσούλης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Πασκούλεφ, Καούνος (77' Παληγεώργος), Σκαρτσίλας (31' Χαϊκάλης), Άντονι, Λουτσιάνο.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2011 15:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep