Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Αμφίβολος ο Μπαλού

Με ψυχολογία στα ύψη ο Πανθρακικός κοντράρεται με τον Απόλλωνα.

Η νίκη επί της Καλλιθέας άφησε ικανοποιημένους τους ανθρώπους του Πανθρακικού και πλέον όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα στρέφει την προσοχή του στον επόμενο αγώνα.
Το συγκρότημα του Σάββα Παντελίδη αντιμετωπίζει την Τετάρτη (23/11) τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη δεύτερη φάση του κυπέλλου Ελλάδος και επιζητεί την νίκη-πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.
Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών βρίσκεται αρκετά ψηλά και όλοι ευελπιστούν πως ο Πανθρακικός θα δείξει το καλό αγωνιστικό του πρόσωπο και θα πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα τονώσει την ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια.
Στο ιατρικό δελτίο για ακόμη μια φορά βρίσκεται το όνομα του Σέρτζιο Πόνσε καθώς του τοποθετήθηκε ειδικός νάρθηκας με αποτέλεσμα να ξεκινήσει το τρέξιμο χωρίς να υπάρχει κάποιος κίνδυνος με τον αγκώνα του. Ο ειδικός νάρθηκας θα παραμείνει για περίπου 15 μέρες και στη συνέχεια ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.
Ο Μπαλού που είχε αποχωρήσει τραυματίας από τον αγώνα με την Καλλιθέα, πόνους στη μέση μετά από πέσιμο, αισθάνεται ήδη καλύτερα αλλά η συμμετοχή του στο παιχνίδι κυπέλλου είναι αμφίβολη. Η τελευταία προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη το μεσημέρι.

Last modified onΠαρασκευή, 25 Νοέμβριος 2011 15:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep