Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Αδαής των ποδοσφαιρικών ηθών»

O Σάκης Χριστόπουλος απάντησε στον Αλέξη Κούγια.

Πρόεδρο για τα... θελήματα είχε χαρακτηρίσει τον Σάκη Χριστόπουλο ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωσή του μετά τον αγώνα με τον Πανηλειακό. Ο Χριστόπουλος, λοιπόν, απάντησε στον μεγαλομέτοχο των Αχαιών και χαρακτήρισε τον γνωστό δικηγόρο αδαή των ποδοσφαιρικών ηθών. Σε δήλωσή του ανέφερε:

«Λυπάμαι, πραγματικά που αναγκάζομαι να απαντήσω στην άκρως προσβλητική και συκοφαντική ανακοίνωση του Προέδρου της Παναχαϊκής, που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Πατρινής ΠΑΕ. Θα το κάνω μόνο και μόνο για τους ανθρώπους που αγαπούν τον Πανηλειακό και για όλους εκείνους, που σήμερα μετά τα όσα δύσκολα αντιμετώπισε η ομάδα μας, είναι κοντά μας και στηρίζουν τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team, τη διοίκηση και τον βασικό μας μέτοχο.

Σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα απαντούσα στον Κο Κούγια και στην γραφικότητα των λεγομένων του διότι κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας για την μελλοντική της άνοδο στην Σούπερ Λιγκ.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, ανάλογα με την πλευρά του πρίσματος που θα το δει κανείς, εγώ δεν έτυχε να γνωρίζω προσωπικά πολλώ δε μάλλον δεν άνηκαν, ούτε ανήκουν στον κύκλο γνωριμιών μου οι κ.κ. Μπέος, Τσακογιάννης, Χριστοβασίλης, ο νοών νοείτο. Ακριβώς επειδή η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο απαιτεί γνώση, θέλει υπομονή, θέλει ηθικό περιβάλλον ασχολήθηκα με τον Πανηλειακό μόνο, χωρίς δυστυχώς να έχω περάσει από 4-5 ΠΑΕ όπως ο κος Κούγιας.

Κλείνοντας, λυπάμαι ως Πατρινός αν και ηγούμαι του Πανηλειακού, που η ιστορικότερη ομάδα της πόλης-γενετειρας μου, εκπροσωπείται από έναν εξαιρετικό νομικό αλλά αδαή των ποδοσφαιρικών ηθών κύριο».

Last modified onΠαρασκευή, 21 Φεβρουάριος 2014 13:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep