Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καταγγέλλει Τσαλίκη, Μπέζα

Η Αναγέννηση Καρδίτσας καταγγέλλει τον Κώστα Τσαλίκη και τον Γιώργο Μπέζα.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, με ανακοίνωσή της, βάλει κατά του τεχνικού διευθυντή και του διευθυντή της ΠΑΕ Ηρακλή για τη συμπεριφορά τους στο χθεσινό (15/12) ματς του Καυτανζογλείου και τονίζει ότι «συμπεριφορά και των δύο δυσφημεί τα μέγιστα το όνομα της ομάδας που υποτίθεται υπηρετούν». Επίσης, στην ανακοίνωση διαμαρτύρονται για τη διαιτησία του αγώνα:

Η ανακοίνωση:

«Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο της ομάδας μας που ήταν συγκλονιστικός για άλλη μια φορά. Όλους τους φιλάθλους που έδωσαν το παρών στη ΘΥΡΑ 1 του Καυταντζογλείου και στήριξαν την ομάδα με τον μοναδικό τρόπο τους καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η ομάδα μας είναι αναγκασμένη να εκφράσει τη διαμαρτυρία της για την διαιτησία του κ. Φωτιάδη στον εν λόγω αγώνα. Φόρτωσε την ομάδα μας με αδικαιολόγητες κίτρινες κάρτες στο πρώτο ημίχρονο, μ' αποτέλεσμα να οδηγηθούμε και στην αποβολή του Κουκούλη στο πιο κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης.

Είναι πραγματικά ρεκόρ στατιστικής ένας παίκτης να κάνει δύο φάουλ σε ενενήντα λεπτά (εκ των οποίων το πρώτο δεν υπήρξε ποτέ!) και να αποβάλλεται με δύο κίτρινες κάρτες!

Η διαιτησία πιστεύουμε δεν στάθηκε στο ύψος των αναγκών μιας τέτοιας αναμέτρησης. Δυστυχώς είναι το τρίτο κρούσμα συνεχόμενης κακής διαιτησίας εις βάρος της ομάδας μας. Δεν μιλήσαμε στις προηγούμενες αναμετρήσεις αλλά τώρα είμαστε αναγκασμένοι να τοποθετηθούμε για να εκφράσουμε την διαμαρτυρία μας.

Η Αναγέννηση σέβεται και αναγνωρίζει την προσπάθεια και το ρόλο των διαιτητών, δεν ζητάει ποτέ την εύνοια, αλλά απαιτεί και δικαιούται την ισονομία.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΣΑΛΙΚΗ ΚΑΙ ΜΠΕΖΑ

Τέλος είμαστε αναγκασμένοι να καταγγείλουμε προς κάθε αρμόδιο όργανο και στη φίλαθλη κοινή γνώμη τη συμπεριφορά του τεχνικού διευθυντή της ΑΕ Ποντίων Ηρακλή κ. Τσαλίκη και του παράγοντα κ. Μπέζα

Οι εν λόγω κύριοι με αχαρακτήριστες εκφράσεις τόσο στην ανάπαυλα του αγώνα όσο και στο τέλος επιτέθηκαν φραστικά στα μέλη της αποστολής της ομάδας μας και χάρη στην ψυχραιμία και την σοβαρότητα των τελευταίων αποφεύχθηκε η ένταση.

Ο ένας εξ αυτών μάλιστα και συγκεκριμένα ο κ. Τσαλίκης στο τέλος είχε το θράσος να διαμαρτυρηθεί και για την διαιτησία!!!!

Η συμπεριφορά και των δύο δυσφημεί τα μέγιστα το όνομα της ομάδας που υποτίθεται υπηρετούν!

Είναι πολύ μικροί οι εν λόγω κύριοι για να πιάσουν στο στόμα τους την Αναγέννηση η διαδρομή της οποίας στο κοινωνικό και αθλητικό γίγνεσθαι της χώρας είναι ΚΟΣΜΗΜΑ και φυσικά ασύλληπτη για το μέγεθός τους!

Όταν θα επισκεφθούν το Δημοτικό Στάδιο στον δεύτερο γύρο (αν διατηρήσουν ακόμη τα πόστα τους στην ομάδα), θα καταλάβουν τι σημαίνει φιλοξενία.

Για την Αναγέννηση το βασικότερο στοιχείο μιας αθλητικής συνάντησης είναι ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ στον αντίπαλο. Έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε αδιάλειπτα, χωρίς εκπτώσεις από τις αρχές μας»!

Last modified onΔευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2013 13:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep