Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Κλεισμένος ο Κουέβας»

Τη Δευτέρα (18/07) θα βρίσκεται στο Ελατοχώρι ο Αργεντινός επιθετικός.

 

Ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα θεωρούν οι Αργεντινοί τον Έκτορ Λουίς Κουέβας. Μάλιστα, η εφημερίδα «La Voz» ανέφερε σε δημοσίευμα της Παρασκευής (15/07): «Ο επιθετικός Έκτορ Λουίς Κουέβας περιμένει την επισημοποίηση της συμφωνίας της Μπελγκράνο με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Η συμφωνία είναι για δανεισμό ενός έτους με την προοπτική αγοράς την επόμενη σεζόν».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κουέβας θα αναχωρήσει άμεσα από την πατρίδα του και θα βρίσκεται τη Δευτέρα στο Ελατοχώρι και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο τεχνικός Στεφάν Ντεμόλ, πάντως, μπορεί να υπολογίζει στον Σαντιάγκο Φρέαν. Ο Αργεντινός μέσος ενσωματώθηκε στην προετοιμασία και την Παρασκευή (15/07) έκανε την πρώτη του προπόνηση.

 

Φιλικό με Πανιώνιο

 

Νέο τεστ προγραμμάτισε ο ΠΑΣ Γιάννινα και στις 6 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο. Οσο για το φιλικό με τον Ολυμπιακό στις 13/08, αυτό θα γίνει στις 21.00 στους «Ζωσιμάδες»

 

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ:

«Στις 21:00 ορίστηκε τελικά να διεξαχθεί το προγραμματισμένο φιλικό του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Το συγκεκριμένο δυνατό τεστ κόντρα στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θα λάβει χώρα το Σάββατο 13 Αυγούστου στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες". Από εκεί και πέρα νέο φιλικό παιχνίδι οριστικοποιήθηκε σήμερα, να γίνει στις 6 Αυγούστου με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης σε ώρα που θα γνωστοποιηθεί σε λίγες ημέρες. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΣ στο Ζέεφελντ (24/7-5/8) που θα πραγματοποιήσει το Β΄ στάδιο της προετοιμασίας θα δώσει τέσσερα διεθνή φιλικά παιχνίδια».

 

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούλιος 2011 03:23

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep